Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:17:49
|
|
|
|
tailor
|
mi smo imeli tudi digit. za pod pazduh,ko so slabe baterije ne kaže več prav.mislim da je še najboljši tisti stari navaden s srebrom samo je težko majhnemu otroku dopovedat da je 5 min. pri miru je pa točen.
|
|
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:25:12
|
|
|
|
J.L.
|
ta z živim srebrom odpade, ker moja 17m ni pri miru niti sekunde. je pa bil ta digitalen prav nov iz rgovine z frišnimi baterijami, tako da nevem zakaj takšne meritve! mi je izmeril temperaturo pod 35 , ko pa sem preverila z ušesnim, pa normalnio temperaturo. bi imela kaj takega kot imajo v bolnišnicah, ti kažejo vsaj približno točno, ni pa kakih večjih razlik.
|
|
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:27:02
|
|
|
|
rija
|
ja, čim manj komplicirat pa bo.... nam čisto dobro kaže tisti za 7 eur iz lekarne.... za ponoči pa mamo brezkontaktnega, ki pa žal ni najbolj zaneslijv....samo kot drugo mnenje in še za info: živosrebrnih več ne prodajajo.....prepovedano.
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:34:14
|
|
|
|
J.L.
|
če kaže vredu, potem super, pa še cena je dobra:)
|
|
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:35:36
|
|
|
|
rija
|
dobro kaže, pa verjerjemi, da sem doktorirala iz termometrov
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:40:19
|
|
|
|
J.L.
|
Rija kaj maš to za enega? ime, da mi farmacevt ne podvali drugega.
|
|
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:41:14
|
|
|
|
rija
|
no name pa mam jih ene par....ker ga vedno na morje pozabimo vzeti, pa potem kupim vedno novega.
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 21:44:11
|
|
|
|
anabanana1981
|
Mi mamo dig. od Lanaform-a.Pa je zelo v redu.Lahko ga daš v ušes ali pa na čelo.Imamo ga že tri leta in smo enkrat zamenjal baterijo.Predvsem mi je pa všeč ker zelo hitr zmer temperaturo - kar je fajn pr otročkih k ne znajo bit pr mer in zelo natančen.
|
|
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 22:03:17
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija in še za info: živosrebrnih več ne prodajajo.....prepovedano. Prodajajo še take termometre, samo je notri nekaj drugega, živega srebra res več ne sme bit, ne vem kaj je notri, ampak so na isti princip, to "nekaj" naraste in pol moraš strest nazaj dol. Vem, ker sem včeraj slišala v lekarni, ko je ena prišla kupit, pa so ji povedali, pa menda se ful težje strese kot prej živo srebro. Mimogrede - mi imamo starega na živo srebro, enega digitalnega iz Tuš-a, ki je že tudi par let star, samo ni bil uporabljan in še v Lidlu sem kupila, zdej ko je bil v letaku in sem preverjala na sebi pod pazduho in v tazadnji in so bila odstopanja pod pazduho za nekaj decimalk (mogoče 3 največ), v anusu pa so vsi trije pokazali čisto enako.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: kateri digatalni termometer 19.9.2009 22:11:29
|
|
|
|
anabanana1981
|
J.L. - sori,nisem vedla da maš tako izkušnjo s tem termometrom Sm hotla sam dobr...no mene zaenkrat še ni razočarau,smo ga pa v baby centru kupl. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?