fionca -> RE: "Pogrešan" oče (5.10.2009 12:15:47)
|
Torej, "pogrešani oče" se je vrnil iz MORJA. Jaz glupača pa ga iskala že na policiji... A ko sem ga v soboto po dogem času poklicala po telefonu- v četrtek je že poklical svojega poslovnega kolega- je celo dvignil slušalko, sem mislila, da me bo kap. Sprva sem prekinila, ker nisem razločila glasu in sem pomislila, da je na drugi strani njegov brat, nato ponovno kličem in vprašam, če je on pri telefonu. Njemu se je zdelo vse normalno, da je pač šel za 16 dni. Ko sem mu povedala, da vem, da nimam pravice posegati v njegove odločitve in da bi vsaj lahko povedal, da gre za 16 dni in da se bo zagotovo vrnil. Ko sem ga vprašala, če se misli sploh vrnit, ker takrat, ko sva se pogovarjala, je verjetno še bil na morju, se mi je nasmejal in rekel; ja seveda... Ko sem mu povedala, da sem bila zelo v skrbeh in da sem šla celo na policijo, mi sprva ni verjel, nato pa reče pa zakaj, saj si vedela, da sem na morju, saj so ti povedali pri meni doma. Torej on zgasne brez sledu, domači se sprenevedajo... Jaz pa sem se po nepotrebnem obremenjevala, ker nisem vedela kaj naj rečem otroku kdaj se njegov ati sploh vrne in kje je, čeprav sem mu "lagala" da vem, da je na morju!!!
|
|
|
|