picola1 -> RE: Mamin rojstni dan (20.9.2009 12:39:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Človek vas je vprašal za predlog, ve pa razglabljate koliko bo dal za darilo,.. pa kaj vas briga,... Hvala bogu, da lahko. Jaz ti predlagam kot je že bilo omenjeno kakšen vikend paket ali kopanje s kosilom in kakšno masažo ali kaj v tem stilu,.. Človek je res vprašal za predlog...sam je vprašal na tak način, da zadeva kar vabi, da jo človek pokomentira... Če bi jaz spraševala, bi vprašala takole: moja mama ima rojstni dan. Ima katera, kako idejo, kaj naj ji kupim? No, lahko vprašam tudi takole: lansko leto sem mami za rojstni dan podarila celotedenske počitnice na pcxy za 2300€, predlani sem očetu kupila zapestno uro za 700€. Kaj mi svetujete, da kupim mami letos? Torej, če vprašanje postaviš na takšen način, potem se niti ni za čudit, da dobiš take odgovore. Ker potem lahko tudi poveš, koliko si celo star (ko te babe začnejo napadat). In koliko pri teh letih zaslužiš...Morda v nadaljevanju preberemo celo, kaj točno tale pubec dela...In koliko točno zasluži...Imam občutek, da bo prav rad povedal... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|