Zdravljenje z bioenergijo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ElaM -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:00:49)

Punce, mene pa zanima, če ima katera izkušnje z zdravljenjem z bioenergijo? :zmeden2: Ne mislim, tega če katera med vami zdravi, ampak če ste že bile kdaj pri bioenergetiku? Kakšno je vaše mnenje o tem in seveda, ali je kaj pomagalo?
lep dan in čimveč pozitivne energije ;).

Anonimen -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:08:57)

če bi bila na smrt bolna, bi se poslužila tudi bioenergije, sicer pa, ker ne verjamem v to, mi je en velik lari fari in odiranje denarja.

Če pa komu pomaga, pa hvala bofu in izvolite.

anitaz -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:20:29)

Mi imamo doma bioenergetika....kdor ne verjame v to,sigurno še ni bil pri nobenemu. jaz lahko rečem,da pomaga!Ljudje pa zmotno mislijo,da ko pridejo na en obisk,da bodo kar čudežno ozdraveli...zdravljenje poteka malo dlje časa,odvisno od "bolezni",ali karkoli je že pač narobe..če recimo ne moreš zanosit,pa boš enkrat prišla,sigurno ne boš kar noseča takoj.Jaz poznam tri ženske,ki jih je zdravil zaradi t.i. "neplodnosti" (so zdravniki tako rekl ;)),pa imajo vse tri zdaj zdrave otročke!
Odiranje denarja??Kakor za koga.Jaz bi raje dala denar za to,ker dam zase,za svoje dobro,kot pa za kako neumnost ;) Sicer pa bioenergija ni nobena nova in zapletena stvar...tudi naučiti se jo da...

Tako da...Irmy...POMAGA!

Lp,

Anita

ps: pri nas smo na ta način tudi blažili krče pri naši Tjaši,ki pa so na srečo že mimo.:bravo::bravo:

ElaM -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:26:32)

Saj sprašujem zato, ker sem sama tud bila skeptik. Potem je pa tako naneslo, da sem srečala eno gospo in mi je točno povedala diagnozo, pa seveda prej ni vedela.:zmeden: Tko, da nekaj mora bit na temu, pa mravljinci so mi šli po celem telesu.

Anonimen -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:34:43)

Mi smo jih tudi blažili, pa so potem minili :)- Brez bioenergetika.

anitaz -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:45:29)

binca...kvab rada 8)8);)

Anonimen -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:46:58)

Krvavo se useklna :)-

TaRe* -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:54:23)

Ja,jaz verjamem.
sem bila že priča primerom,ki jim je res pomagalo.
Ne pomaga pa takim,ki gredo k bioenergetiku z mislijo to je lari fari...takim ne mora pomagat,ker se naredi vmes,med njima taka blokada kao...:bravo:

anitaz -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 14:59:59)

TaRe....res je...blokada se naredi....;)

binca...prprav robček :)-

pinka -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 15:09:29)

Tudi jaz se nisem z bioenergijo nikoli obremenjevala, potem pa sem bila februarja na laparo in histero in sem slučajno enkrat zvedela za enega bioenergetika in sem probala. Takoj je ugotovil moje stanje, da npr. nimam enega jajcevoda prehodnega - me je skor kap, ker nisem nobenemu povedala, potem je pa vsakič, ko je bil pri meni govoril, da mi zdaj daje energijo, da bom čimprej zanosila. Glej ga zlomka. Midva s fantom poskusiva in že prvi mesec rata. Sicer nisem na to najprej sploh pomislila, da bi bila kakšna povezava, ampak kaj se ve....Mogoče mi je pa prav ta bioenergetik pomagal!!???!!!

cmokec -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 17:35:30)

Meni je bioenergetik že velikokrat pomagal, pa tudi stalni gost sem na hojah po žerjavici.

Ni treba veliko razmišljat, če vidiš, da resnično pomaga. Odločilna je izbira bioenergetika, ker je veliko mazačev.

Anonimen -> Zdravljenje z bioenergijo (8.6.2005 17:37:09)

jaz sem hodila z malim k bioenergetiku pa mi je čez čas rekel,da sem jaz bolj potrebna tega kot mali.

Stran: [1]