nanka -> RE: Julijke 2008, 2. del (24.9.2009 8:56:18)
|
dobro jutro, sem že pridna in delam. Darilo za krst: Tjaša je dobila zlato verižico in sem ji jo dala pri 12 letih. Moram rečt da je bila zelo, zelo vesela svojega darila in jo je nosila do birme, ko je dobila verižico iz belega zlata. Zdaj nosi nekaj časa eno, potem pa drugo. Je pa bila obeh zelo vesela in ji ni žal, ker pravi da ji je to zelo lep spomin. Matic je dobil stolček za hranjenje in ko se je začel vsega zavedati je bila kar malo užaljen zakaj pa on ni dobil verižice, ker bi jo z veseljem nosil. Pa mu jo je tašča kupila za prvo obhajilo in jo ima zelo rad, samo zaenkrat je ne nosi, ker je športnik in ga moti, ko pa kam gre si jo pa z veseljem obesi okoli vratu. Zoja je tudi dobila verižico, ki je še ne nosi, jo pa zelo rada hodi gledat in komaj čaka da bo malo starejša da jo bo lahko nosil. Za Natko imam spravljeno zapestnico, jo bo pa dobila ko bo stara 10 let ( je večja tako da ni problema). Zaključek, jaz sem že ugotovila, da kar se meni zdi kar nekaj, mojim otrokom pomeni veliko, tako da se zdaj s tem ne obremenjujem in pustim botrom veselje. Gre pa letos Matic k birmi in že skupaj razmišljamo kaj bi mu podarili ( seveda za ne preveč denarja, pa da bo en lep spomin)
|
|
|
|