|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
24.9.2009 6:51:53   
Netta
jutro,

spet me je udarila nosečniška nespečnostuser posted image user posted image
sicer se pa veselim tega dne, se dobimo tri prijateljice vse z otroki pod 2.leti in bo prav pestro verjetno. pa še na vasi bomo tak da nam ogled krav, konjev, kokošk in ostalega ne uideuser posted image

hrana - koliko pojedo vaši mali čez dan? moja mala tak nekaj štrajka zadnje čase, kar vse je NEEEEEuser posted image   upam da je to zaradi zob in ne izbirčnosti, čeprav ko ji dam pa kak smoki ali piškot ga pa pohrusta v šusu

razumevanje otroka - tudi jaz jo sedaj super zastopim...kar vprašam in reče ja ali ne...zna že tako zelo smiselno odgovorit...če pa me ne razume je pa tiho...tako da mi je ful lažje kot par mesecev nazaj

HD - a v vozičku ti pa zaspi? ker mi smo nekatere tako na začetku uspavali v vrtcu

darilo za krst - lepo je da dobi eno malenkost za spomin, ni nujno da je zlatnina...lahko je knjiga s posvetilom, angelček...sicer smo pa tud mi dobil same praktične zadeve...predvsem en kup bonov, oblekc in denarja

padci - me zanima; kako vaši prenesejo padce...ana sedaj ko hodi kar pogosto pade in največkrat ni nič hudega le prizadet ponos...ampak reagira pa vsakič s takim dretjem da se bog usmili...user posted image   ne vem kaj storit glede tega, ignoritat, tolažit...???

klopni meningitis
- je katera že dala otroka cepit? baje se po prvem letu že lahko. me zanima cena in kam cepijo

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.9.2009 7:13:20   
Inigo
mirjam - za kolpnega je lex cepla otroke. njo kontaktiraj. naš je že pravi profi v padcih. takšnih in drugačnih. je pa prav finta pr njem... če ga vidim ko pade, pol joka ko nor, če pa ne, se pa pobere in gre naprej, kot da ni nič blo...

darilo za krst - brin je dobil od botra tricikel schwinn, nekaj oblekic in gram zlata (ploščica). je bolj spominske narave... je pa iz zlatarne celje.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 7:15:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
24.9.2009 7:52:45   
Majuska
'jutro julijke,

jaz še vsa zaspana hodim po svetu ... pa tudi fanta sta danes zaspanca, mali se je hotel ful crkljat. No, vsaj spali smo lepo vso noč.

Šibam po kofi

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:19:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:47:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 532
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:54:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
24.9.2009 8:56:18   
nanka
dobro jutro,

sem že pridna in delam.

Darilo za krst: Tjaša je dobila zlato verižico in sem ji jo dala pri 12 letih. Moram rečt da je bila zelo, zelo vesela svojega darila in jo je nosila do birme, ko je dobila verižico iz belega zlata. Zdaj nosi nekaj časa eno, potem pa drugo. Je pa bila obeh zelo vesela in ji ni žal, ker pravi da ji je to zelo lep spomin. Matic je dobil stolček za hranjenje in ko se je začel vsega zavedati je bila kar malo užaljen zakaj pa on ni dobil  verižice, ker bi jo z veseljem nosil. Pa mu jo je tašča kupila za prvo obhajilo in jo ima zelo rad, samo zaenkrat je ne nosi, ker je športnik in ga moti, ko pa kam gre si jo pa z veseljem obesi okoli vratu. Zoja je tudi dobila verižico, ki je še ne nosi, jo pa zelo rada hodi gledat in komaj čaka da bo malo starejša da jo bo lahko nosil. Za Natko imam spravljeno zapestnico, jo bo pa dobila ko bo stara 10 let ( je večja tako da ni problema). Zaključek, jaz sem že ugotovila, da kar se meni zdi kar nekaj, mojim otrokom pomeni veliko, tako da se zdaj s tem ne obremenjujem in pustim botrom veselje. Gre pa letos Matic k birmi in že skupaj razmišljamo kaj bi mu podarili ( seveda za ne preveč denarja, pa da bo en lep spomin)

Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:56:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 535
24.9.2009 8:58:33   
nanka
Tudi naša zadnej čase kar štrajka pri hrani, je sicer ves dan samo tako malo, da niti za en pošten obrok ni več. Vsako stvar poje z veseljem 4 žličke, potem se pa igra in hrano pljuva ven. Se mi že malo user posted image

Pri padcih pa ni problema, ker vedno tako lepo pade in se ujame, da zaenkrat še nič ne joka. Se pa vedno sama pobere in leti dalje. Zdaj niti ne hodi več ampak laufa.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.9.2009 9:10:29   
neboglasnica
A že kaj vemo kako sta AAA in 3jeMI? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 9:12:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 9:14:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 539
24.9.2009 9:21:23   
jana81
se opravičujem ker se vmešavam, samo tole prilepimuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce Nejc mi je tele patike prerastu tak hiter da jih še ponosit ni mogu..številka je 21..pa jih prodam
user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 540
24.9.2009 9:23:39   
CAC
Dan punce!

sem vas malo prečekirala za nazaj, user posted image  vidim, da ste zvečer kar čvekave in ješče user posted image  
ko vi najbolj čvekate sem jaz že zdavnaj pod odejo- da se lepo naspim, kolikor mi Jaša ponoči dovoljuje, hehe

sicer pa je zdaj čist zdrav in ponosno sam hodi naokrog in raziskuje. Zdaj noče sploh več bit v vozičku ali na biciklu, zdaj bi samo hodu.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
24.9.2009 9:31:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Neboglasnica - jaz nisem nič na tekočem... Kako pa si TI?

Baaah, prehlad me noče zapustiti. Poleg tega šibam v službo, imamo neko frko. Sva na liniji :).

Neposredna povezava do sporočila: 542
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 9:45:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 9:45:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 544
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 10:00:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 545
24.9.2009 10:05:00   
ksenci
jutro!
čakam, da aljaž zasi in nesem babyfon dol k mamici. mam kup stvari za zrihtat, pa bom prej fertik če grem sama.

hrana- nonstop am,am- poje ogromno, sploh sadja ko ga imamo zdja poln okrog hiše.

padci- vsak dan najmajn enkrat tako zleti po tleh da me kr pr src stisne- no ampak joka pa ne, če ni res ornk hudo. ga je ati nauču da se prime za glavo in reče auuu in gremo daljeuser posted image

klopni minigitis- jz bi ga kr dala samo zarad alergije na jajca ne morm. je pa imel letus kar 4 klope in to tako majcene, da sem jih komaj vidla

št. čevljev imamo že 22

spanje
- aljaž je že od malega navajen zaspat skor vsepovsod in je to prav fajn- najhitrjš zaspi v avtu, pol v svoji postli in vozičku. pa tud pr babiju ni problema in to na tavlki postli

tud jz sm študirala kako so pri 3jemiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
24.9.2009 10:37:41   
netki
jutro

evo tilna sem peljala k P ker je ponoči imel 2 uri napad kašlja...na koncu je celo bruhal ker ni mogel več
tak bogi je danes....dobila sva kapljice za oči in pa sirup hiconcil (a je to AB?)

zdej pa upajmo na najboljše....

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 10:39:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 10:43:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 549
24.9.2009 10:47:34   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Hiconcil je antibiotik. 

hvala...ok pol upam da bo kej boljš

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?