|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:08:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: Julijke 2008, 2. del
23.11.2009 22:09:32   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Almera - ne gledaš nč Nodija? Ne veš kaj mu je Uhač rekel - Ne primerjaj sebe z drugimi Nodi, kadar sebe primerjaš z drugimi rineš v težave!user posted image

Jaz nauke samo iz Telebajskov pobiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, samo me kar malo podkuri, ko jamrajo kak ne čvekamo, kot da smo še vedno cele dneve doma.

almera, a od unih tafrancoskih??? user posted image user posted image  ja... sj sm packa... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4752
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:10:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4753
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 22:20:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4754
23.11.2009 22:32:54   
Majuska

Evo, tolk sem zabavna zdejle doma, da je mož pobegnu ven (baje da na sprehod??).

zdejle?

Šibam po zadnji piškot, potlej so pa R. gospodinje na sporedu user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4755
23.11.2009 23:29:02   
romana24
No čveke kje ste zdej?? Že spite? Pri nas user posted image  user posted image user posted image  spijo, user posted image  gleda film, meni pa dolgčas.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 23:43:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
23.11.2009 23:51:29   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Joj, jaz pa zadnje čase zmeraj nekaj zanetim tukaj in to od nekih čcek, ki jih skoraj ni....pa kaj je zdaj to?

romana24, nič slabega nisem hotla, če sem vprašala za vdihe, verjemi. Ni se ti treba kr razburjat tukaj, če imaš slučajno slab dan. Ok?

1001 smo že pisale o tem, pa nobene hude krvi, zdaj pa tole....me je skoraj kap, ko sem brala. Mislim, kot da nekaj zdaj žavbam in pačem sama, kot da sploh ne vem kaj in kako in, kot da še nisem slišala za zdravnika.

Hvala ostalim za odgovore.

No, tak je z nami. Našadva sta načeloma že ok, nimata temperature, kašelj pa se je šele danes najbolj razvil. Tariq lepo izkašljuje in nima problemov tudi pri spanju ne, nosek čistimo, vlažnost zraka je trenutno 60 %....tak, da mislim da je ok. Iraya pa ima tak dražeč kašelj, ne more se izkašljati. Danes zjutraj smo bili ponovno pri P in dal nam je sirup Pholcodin za izkašljevanje, ampak mene je vseeno skrbelo, ker ji full hrope in slabo spi.

Nič, počasi grem proti spalnici, upam da bomo imeli mirno noč in tako želim tudi vam.

papa

Rebeka ne vem kako si ti tole dojela. jaz nisem mislila napadat tebe ali kogar koli!!!! Prvič sem slišala za tole dihanje in se mi je samo nasplošno zazdelo : a zdej pa še to! A še to mormo gledat kako dihajo? To pa ni letelo na tvoje vprašanje ampak na splošno na vse, ki nas filajo z vsemi informacijami in pravili- pediatri, babce, knjige.... Verjemi da se nikoli nisem kregala po RR in se tudi ne mislim. Če si pa ti tako dojela tole stvar imaš pa morda ti slab dan.

Če te ja pa to tako prizadelo se ti pa iskreno opravičujem. Kot sm že napisala, NI BILO TAKO MIŠLJENO, KOT SI TI PREDSTAVILA!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4758
23.11.2009 23:57:28   
romana24
Zdej zgleda kot da sem en brezčuten osebekuser posted image . Tut jaz imam otroke in vem da ko so bolani naredimo vse da jim je čim bolje. Ampak na žalost  ( ali na srečo)še nisem slišala da bi štela vdihe, ker mi P tega nikoli ni rekla. Zato je bila moja izjava taka. Mišljena drugače kot je izpadlo. 

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
24.11.2009 0:01:47   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Joj, jaz pa zadnje čase zmeraj nekaj zanetim tukaj in to od nekih čcek, ki jih skoraj ni....pa kaj je zdaj to?

romana24, nič slabega nisem hotla, če sem vprašala za vdihe, verjemi. Ni se ti treba kr razburjat tukaj, če imaš slučajno slab dan. Ok?

1001 smo že pisale o tem, pa nobene hude krvi, zdaj pa tole....me je skoraj kap, ko sem brala. Mislim, kot da nekaj zdaj žavbam in pačem sama, kot da sploh ne vem kaj in kako in, kot da še nisem slišala za zdravnika.

Hvala ostalim za odgovore.

No, tak je z nami. Našadva sta načeloma že ok, nimata temperature, kašelj pa se je šele danes najbolj razvil. Tariq lepo izkašljuje in nima problemov tudi pri spanju ne, nosek čistimo, vlažnost zraka je trenutno 60 %....tak, da mislim da je ok. Iraya pa ima tak dražeč kašelj, ne more se izkašljati. Danes zjutraj smo bili ponovno pri P in dal nam je sirup Pholcodin za izkašljevanje, ampak mene je vseeno skrbelo, ker ji full hrope in slabo spi.

Nič, počasi grem proti spalnici, upam da bomo imeli mirno noč in tako želim tudi vam.

papa

Pa še tole moram pokomentirat. Verjetno si hotela napisat: čvek ki jih skoraj ni. Se opravičujem, ampak imam doma 3 mesečno punčko, 15 mesečnega fantka, 10 letnega fanta in moža. Res nimam časa vsak dan pisat na RR. Sej če je pa to vzrok pa najbol da čist neham pisat. Vaša želja moj ukaz! Samo povejte

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 1:02:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
24.11.2009 7:09:32   
Majuska
'jutro julijke,

ste že vstale? Jaz sem pokonci le zato, da smo oba fanta zrihtali za odhod, bo Aleksander vsekakor pri babici. V tem stanju bi težko skrbela zanj.

Evo zajtrk, potlej se pa zvalim nazaj v posteljo

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4762
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 7:31:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4763
24.11.2009 7:58:16   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz navijam za Marijana, pa čeprav vem, da ne bo prilezel v finale... user posted image

Jaz tudi. Pa kaj je zdaj to, v Lady je pisalo, da je on v finalu. Zdaj pa spet pišejo, da sta Artur in Goran.

povsot so druge informacije. V enem časopisu pa piše da sta Goran in Maja. In je potem prov pisalo v enem časopisu da zanalašč zavajajo folk... Tko da ne vsemu verjet. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Da se pohvalim: danes sem imela pa nogavico obuto po stotih letih... In še vedno natikače k stara mama.

A tkole?

http://www.shrani.si/f/U/tu/22EAy0P4/mensbirkenstockssocks1.jpg

tale fotka me je zdej ful nasmejala! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

včasih je bla mala malca... smo ble na 180. strani, pa je ena ruknla vn: A gremo do 200??? pa ni minla urca, pa smo že mele nov del... tega pa dam roko u ojgn, da ga bomo pacale še cel tedn, tk ko je rekla Umpa

Lube duše, pejte v službo, potem pa klofajte - pa da vas vidim. Čez dan služba, popoldne družina, edino zvečer je kaj časa. Itak smo pa med hujšimi čvekami, poglejte malo med ostalimi - Julijke 2007 šele sedaj 2. del pišejo, pa so eno leto starejše od nas

ja s telem se pa čist strinjam. Jaz v službi zjutraj pa med malico mal pregledam kaj se dogaja. Ko pa pridem ob 4h ali 5h domov pa mi na misel ne pride da bi šla za računalnik. user posted image

dihanje - tudi jaz prvič slišim da naj bi se to štelo.

Sicer pa je Janu vročina včeraj lepo padla. Zvečer mu je malce narasla tko da je dobil svečko pred spanjem. Ponoči ga na srečo ni več kuhalo ampak spal pa ni celo noč. Zaspal je ob 20h pa se je že ob 23h zbudil pa do 4.30 ni zaspal nazaj. user posted image   Sej sva se menjala z mojim sam vseeno sem spet takšna v službi da sem komaj še pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 4764
24.11.2009 8:10:29   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

rebeca - pravijo, da do 3 let starosti naj ne bi imel več kot 30 vdihov. Je pa razlika, če ima otrok recimo samo vročino - itak da diha hitreje, ali pa če mu hrope, da vidiš da prav težko diha..

Naša je recimo, ko je imela samo vročino, brez kakršnega hropenja v pljučih, imela 37 vdihov. Pa ni bilo za paniko vzganjat. Če pa vidiš, da otrok res oteženo diha, pa mislim, da je ookrog 40 vdihov že preveč..

Aja, pa štet moraš v globokem spancu, ko se dete čisto umiri.

jaz samo še dodam tole...

kriza je, ko ima otrok več kot 35 vdihov (čeprav je fajn, da veš koliko vdihov ima, ko je zdrav, tako lažje veš, da nekaj ne štima), hrope in se mu pri dihanju vdira trebušček... takrat je nujno, da greš k zdravniku, ker ima znižano saturacijo kisika v krvi...
... pa tudi pri zamašenem nosku seveda težje diha, saj tudi odrasli ne dihamo lahko pri prehladu...

rebeca... koš user posted image  za tvoja sončka...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
24.11.2009 8:12:24   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO:  auroraa

sem prejle slikala Matica, ga že ful doglo nisem.
GR - bo lahko Stašu konkuriral s frizurco user posted image 2 kravželjčka user posted image

user posted image

luuuuštkan! user posted image

Se strinjam! user posted image

... ampak res... user posted image user posted image user posted image ... in dobro, da ima bolj okrogla lička in še ušeska, če ne bi bil nasmeh okol in okol glave... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
24.11.2009 8:18:45   
3jeMi

Štetje predlagajo tistim, ki res hropejo in imajo znižano saturacijo (kisik v krvi). Drugače tudi jaz ne štejem za vsako. Ko zboli in ko fejst hrope gremo h zdr., mu izmeri saturacijo in pol štejemo, če je potrebno...

točno tako, če je otrok pač podvržen določenim zdravstvenim težavam... ti mu šteješ zaradi minulih težav, ki jih je Lan imel, jaz pa tudi, ker smo že dvakrat preboleli akutni bronhiolitis... ta drugič, ko je bilo tako sem takoj vedela kaj je in sem takoj vedela, da greva v bolnico... torej, lejdis, štejte ali ne, to je vaša odločitev... jaz to delam, ker vem zakaj je pametno, da to počnem...

romana24... ne vem ali stanujete v bloku, samo kurjava v bloku je packarija za otročke... suh zrak user posted image ... jp, vlažilci rules user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4767
24.11.2009 8:21:51   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Da se pohvalim: danes sem imela pa nogavico obuto po stotih letih... In še vedno natikače k stara mama.

A tkole?

http://www.shrani.si/f/U/tu/22EAy0P4/mensbirkenstockssocks1.jpg

Zadetek v polno! user posted image user posted image user posted image

Nič, šibam v službo, nadomeščam.... Pa ne se kregat, mule! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4768
24.11.2009 8:21:58   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Rebeca mislim, da resnično ni mislila nič slabega, nobena ni.. saj pa smo že vse vdihe štele ali štejemo.. kolikor sem jaz razumela je bila debata o pediatrih, pravilih, ki bi se jih naj slepo držali.

Lan je imel žurko, zdaj pa upam, da bo. Lahko noč!

P.S. Inigo kaj si že prej rekla user posted image

jao, sj mi je že žal... user posted image

sam okol tega dihanja je men totalna brezveznarija. kot si rekla, rebeca, če hrope, če vidiš da slabo spi... ne vem zakaj bi še štela dihanje. sj vidiš da jima ni fajn, da se slabo počutita. to je dovolj. ne vem več kera je rekla, da moraš spremljat bolj kako diha - plitvo, joka zraven, vdiranje prsnega koša... to se mi zdi pomembneje... sicer pa na svojem otroku na prvi pogled vidiš, če je kj narobe.

tko jst mislim...

Neposredna povezava do sporočila: 4769
24.11.2009 8:24:13   
Inigo
naš je spet celo noč kašljal... popizdla bom s tem kašljem! jutri ponovno k zdravniku... jao jao! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
24.11.2009 8:26:36   
3jeMi

Prijateljica moja ima malčka v privat varstvu, kjer so samo 3 in je mali ves čas bolan, tako da res ni vse z vrtecm povezano. Pri nas jih je tudi 6, kar ni tako malo, pa razen en teden v sept,  zaenkrat še nismo nič kasirali - že trkam

3jeMi - ne boš verjela, ampak pri nas v službi so šele v tem letu prešaltali na XPje, prej smo imeli tudi 2000ko. Pa tudi sledu ni o kakem napredu

Igrače - nič kaj ga preveč ne pritegne, Duplo ga jezijo, ko mu kaj ne gre skupaj (zaenkrat ima samo en velik avto, več prinese Božiček); ful rad pa gleda knjigice (sploh vse pse najde in jih govori Liza - pes od babi). Zdaj sem mu pa v pragi tak lesen vlak kupila, na katerega zlagaš kocke (tako na palice jih natikuješ)

Time out - jaz sem tudi razmišljala, kaj in kako, ker v sobo ga nočem dat, da se mu ne bi njegova soba zamerila. zaenkrat mu igračo, s katero dela tako kot se ne sme, vzamem in mu povem kako in kaj. Zdaj koliko pa razume, je pa itak čist drugo vprašanje

ad1: glede bolezni... kaj naj rečem, se tolažim z dejstvom, da enkrat bo minilo... do poroke bo že zdrav... user posted image

ad2: ah, potem niste vi nič boljši, dobro, sem že boljše volje user posted image

ad3: tudi pri nas so knjigice zakon, pa jasno daljinc, pa moj telefon, laptop ima pa itak svoj... risanke so pa najbolj zanimive: Mala princesa, Nodi in po novem Telebajski user posted image ... ne vem, zgleda jih samo taki malčki razumejo user posted image

ad4: ne ne, hvala... se raj pomeniva, ker vem, da razume in že po tonu ve, da sem huda... se sicer vrže ob tla, ampak tudi tam ostane, se tam tudi pomiri, potem se pa pride stisnit in šiba dalje...

Neposredna povezava do sporočila: 4771
24.11.2009 8:31:01   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Prijateljica moja ima malčka v privat varstvu, kjer so samo 3 in je mali ves čas bolan, tako da res ni vse z vrtecm povezano. Pri nas jih je tudi 6, kar ni tako malo, pa razen en teden v sept,  zaenkrat še nismo nič kasirali - že trkam

3jeMi - ne boš verjela, ampak pri nas v službi so šele v tem letu prešaltali na XPje, prej smo imeli tudi 2000ko. Pa tudi sledu ni o kakem napredu

Igrače - nič kaj ga preveč ne pritegne, Duplo ga jezijo, ko mu kaj ne gre skupaj (zaenkrat ima samo en velik avto, več prinese Božiček); ful rad pa gleda knjigice (sploh vse pse najde in jih govori Liza - pes od babi). Zdaj sem mu pa v pragi tak lesen vlak kupila, na katerega zlagaš kocke (tako na palice jih natikuješ)

Time out - jaz sem tudi razmišljala, kaj in kako, ker v sobo ga nočem dat, da se mu ne bi njegova soba zamerila. zaenkrat mu igračo, s katero dela tako kot se ne sme, vzamem in mu povem kako in kaj. Zdaj koliko pa razume, je pa itak čist drugo vprašanje

ad1: glede bolezni... kaj naj rečem, se tolažim z dejstvom, da enkrat bo minilo... do poroke bo že zdrav... user posted image

ad2: ah, potem niste vi nič boljši, dobro, sem že boljše volje user posted image

ad3: tudi pri nas so knjigice zakon, pa jasno daljinc, pa moj telefon, laptop ima pa itak svoj... risanke so pa najbolj zanimive: Mala princesa, Nodi in po novem Telebajski user posted image ... ne vem, zgleda jih samo taki malčki razumejo user posted image

ad4: ne ne, hvala... se raj pomeniva, ker vem, da razume in že po tonu ve, da sem huda... se sicer vrže ob tla, ampak tudi tam ostane, se tam tudi pomiri, potem se pa pride stisnit in šiba dalje...

ej, to je super, če te uboga in razume. mene pa vem da razume, ampak se dela norca z mene in ne uboga! za nč na svetu! in žal ni druge... to pa pomaga. in zdj že mal ve, ko mu rečem: "Brin, boš šel v stajico!" in pol kr neha... ampak spet so to tako redki trenutki...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 8:31:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4773
24.11.2009 8:37:43   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ja, tale moj Matiček je res ena maza user posted image včas celo preveč, se me skoz drži. še na wc ne morem sama user posted image se že dere mama, maaammaaaa....

pa nočem, da postane mamin sinko... a se prezgodaj obremenjujem s tem? user posted image

sineki so ponavadi bolj mamini - tk pravijo. ma naš je tk tk... včasih je bolj atijev, najbolj je pa babičin. mene včasih sploh ne zaregistrira. ker ati pa babi sta zabavna, mami pa tut krega... pa smo tam!
drgač pa tut ful rad hodi gledat kk jst lulam... ?!

Neposredna povezava do sporočila: 4774
24.11.2009 8:38:30   
Inigo
in pol stoji pred mano in mi kaže kje on lula: "tu juja" tale se pa to sliši... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?