|
RE: Julijke 2008, 2. del 24.11.2009 8:31:01
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: Almera Prijateljica moja ima malčka v privat varstvu, kjer so samo 3 in je mali ves čas bolan, tako da res ni vse z vrtecm povezano. Pri nas jih je tudi 6, kar ni tako malo, pa razen en teden v sept, zaenkrat še nismo nič kasirali - že trkam 3jeMi - ne boš verjela, ampak pri nas v službi so šele v tem letu prešaltali na XPje, prej smo imeli tudi 2000ko. Pa tudi sledu ni o kakem napredu Igrače - nič kaj ga preveč ne pritegne, Duplo ga jezijo, ko mu kaj ne gre skupaj (zaenkrat ima samo en velik avto, več prinese Božiček); ful rad pa gleda knjigice (sploh vse pse najde in jih govori Liza - pes od babi). Zdaj sem mu pa v pragi tak lesen vlak kupila, na katerega zlagaš kocke (tako na palice jih natikuješ) Time out - jaz sem tudi razmišljala, kaj in kako, ker v sobo ga nočem dat, da se mu ne bi njegova soba zamerila. zaenkrat mu igračo, s katero dela tako kot se ne sme, vzamem in mu povem kako in kaj. Zdaj koliko pa razume, je pa itak čist drugo vprašanje ad1: glede bolezni... kaj naj rečem, se tolažim z dejstvom, da enkrat bo minilo... do poroke bo že zdrav... ad2: ah, potem niste vi nič boljši, dobro, sem že boljše volje ad3: tudi pri nas so knjigice zakon, pa jasno daljinc, pa moj telefon, laptop ima pa itak svoj... risanke so pa najbolj zanimive: Mala princesa, Nodi in po novem Telebajski ... ne vem, zgleda jih samo taki malčki razumejo ad4: ne ne, hvala... se raj pomeniva, ker vem, da razume in že po tonu ve, da sem huda... se sicer vrže ob tla, ampak tudi tam ostane, se tam tudi pomiri, potem se pa pride stisnit in šiba dalje... ej, to je super, če te uboga in razume. mene pa vem da razume, ampak se dela norca z mene in ne uboga! za nč na svetu! in žal ni druge... to pa pomaga. in zdj že mal ve, ko mu rečem: "Brin, boš šel v stajico!" in pol kr neha... ampak spet so to tako redki trenutki...
|
|
|