|
RE: Julijke 2008, 2. del 23.11.2009 13:44:47
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: flower Pri nas je pa luna u-u-u in to prav tak pojoče reče. To je pa tudi ves zahtevnejši (poleg ata,mama, deda, babi, teta) besedni zaklad našega fanta. naš je zadnih par dni ko raztrgan dohtar. govori govori govori... skos neki! in ful velik stvari v knjigici že pokaže in pove kaj je. je pa tut ful navdušen nad luno. ko gremo še kj vn in je že tema, kaže u luft in kaže luno. s čim se vaši otroci zdj najbolj zaigrajo? naš je trenutno nor na legice. če se sam kr zašpila so to kocke, in nič drugega. Lanu pa sploh niso zanimive, da bi se sam igral. Razen, da jaz gradim, on pa razdira. Trenutno je 5 minut miru, če prebirava knjigo z živalmi. Sicer pa najraje zlaga pokrovke, piskre, šalce na stopnice in "kuha", potem pa nazaj v predale zloži. Ali pa se dela, da nekaj meri z metrom in tolče s kladivom -pač stvari, ki jih počne ati. Zadnjič mu je pomagal gume na avtu menjavat. Je šel k drugemu kolesu in oponašal atija. Bil je pa tak črn od šmira, da je potem letel direkt pod tuš. Na splošno mu igrače sploh niso zanimive, ampak vse ostalo.. tut pr nas igrače no way. sam kocke palijo. drgač je pa najbolš telefon, piloti, atijeva kitara, mamin lap top, miška, da o TVju ne govorim. zdanje čase spleza gor na omarico, stoji ob TVju, ga drži za zgornji rob, ga trese in zravn skače!!! vse bo uniču! pa tut tolče rad po vsem... sploh po TVju da slika kar skače včasih, po šipah... joj joj! in pol sm huda ko sam vrag in mu lepo razložim, da ne sme. a on se mi smeji. in če še enkrat to nardi, gre na time out v kuhinjo. sm mu postavla stajico, potisnila k steni, da ne doseže do ničesar in je tm. pol pa grem in ga vprašam, če bo zdaj priden in zakaj tega ne počnemu mu povem... včasih še naprej trmari, pol nadaljujemo, če ne pa ga dam vn in gremo dalje... hja... zdj se mi zdi, da se je šele začelo to tapravo "vzgajanje"... včasih se mi zdi prav zastrašujoče... kr se meče dol in se tolče po glavi in... ajme ajme! tut po 40 minut je že bil na time out-u. pol ko se umiri je pa kot novi n kot da se ni nič nardilo. prav take napade trme ma...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 23.11.2009 13:47:02 >
|
|
|