ninocka -> RE: Septembrke 2005-3. del (24.9.2009 21:56:00)
|
Dasa, vse najboljse!!!!!! Praznovanje RD - mi odgovarja 17.10. V glavnem vse sobote, razen 21.11. Grem ratat gospa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: benika saj res, ninočka. kako imate v planu s poročnim potovanjem Mulci v Črno, tastaredva pa sama doma[img]http://kofetkanje.mojforum.si/images/smiles/headbang.gif[/img] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Porocno potovanje pade pa cez ene 3-5 let, ko bodo mulcki tolk veliki, da jih bomo lahko vse tri oddali v varstvo. To je pa tud vse kar sva se zmenila, glede potovanja. Aja, pa da tja, ko bova sla, se bova samo izlezavala in pila koktajlcke in lezala in lezala in lezala...[sm=smiley1.gif]...ok pa se kaj zraven pocela [sm=smiley2.gif] bolecine v nogah - Evana pa bolijo stegenske misice in potem hodi, kot da bi se sel hitro hojo. Ampak tko pa ne joka kaj ekstra, ce ga vprsas, rece da ga boli, drugace bolecin niti n eomenja. laringitis - mislim, da ga je Ruben enkrat mel, nisem pa ziher. Pa baje je najboljs ful sok narest, recimo da ga iz tople spalnice odneses ven na balkon na mrzel zrak, zato da se bronhiji razsirijo (al kaj ze...). Se mi zdi, da sta Anjina mala mela to, bo ona kaj vec povedala. Evan gre pa jutri z mojimi za cel teden v Crno. Ga bosta kr direkt iz vrtca odpeljala, da ne bo spet neke nepotrebne drame in dretja. Bomo vidli, kako bo slo. Samo si bo pa pol naslednji petek vzel dopust, pa ga gremo se mi tja v cetrtek. Danes so meli pa kros, sem ga vprasala Kako je blo in rece lepo. Itak je vse "lepo" [sm=smiley1.gif] Aja, pa avto je prisel [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], verjetno ga v sredo dvignemo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa s Samotom sva sla dons v Emporium pogledat zanga obleko in se je cist zalubu v tisto, ki jo je probal (sam sva res dobro vzela) in pol ni vedu, a ce jo takoj vzet al jo rezerviramo do srede, pa sva sla na eno pijacko in nazaj po obleko. Je pa kupil od Hugo Bossa, not v emporiuma sva pa uletela tud k dva zadetka...cist netipicna kupca za H.Boss [sm=smiley36.gif] Je bil pa pol ful smesen, ko je probaval obleko, pa mu je bla ful prevelka, pa pol je cudn zgledal, ker je mel majco spodaj, pa pol ni obleka kul zgledala, ker je spet ves neobrit in zarascen...sem rekla, da ga ne morem ocent, ker mu glava na obleko ne pase in si je pol dal ruzak na glavo, da sem vidla, kako zgleda [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jst oz. z Anjo (a sem povedala, da je Anja moja porocna prica?) greva pa v torek v zalec k eni oblikovalki, da mi zrise obleko in da se zmenimo. Zdej sem se odlocila, da bom mela krilo na A v kapucino barvi, rozast korzet in pa bolero v temno rjavi barvi. Iz krila na korzet se mora pa prelivat en vzorec v barvi bolera. Odlocila sem se tud kako mora zgledat moja torta, se zmeraj upam, da mi jo bo naredila Pety, ona me pa ne smergla pet posto [sm=smiley19.gif]. V glavnem bo v 3 nadstropjih, kvadratne oblike, barve pa tko kot moja obleka in isto en prelivajoc se vzorec (rozice). Na vrhu bo pa porocni par na vespi (ko sva s samotom zacela hodit, je mel vespo in me je pol (ce sem bla res pridna) z njo okrog fural [sm=jezicek.gif]) Prstani pa - men se zdi to ful denarja z prstane, ampak sem potem gledala, da so ze navadne rinkice iz rumenega zlata, pa niti ne neki ekstra debele, od 130 EUR naprej. Cim je pa kombinacija zlata, so pa cene ze ful visje, povprecje 400 EUR. In pol se mi moj prstan niti ne zdi tolk drag [sm=zmeden.gif] Bi blo pa fajn, ce bi mela kaksne veze na SLOWatchu, da mi dajo vsaj kaj popusta [sm=smiley36.gif] Vceraj sem mela z Lianom sistemstski, je bil cepljen, smo meli UZ kolkov (vse OK), velik je ze 60 cm in tezek 5800. PA zdravnica je bla cist navdusena nad njim in je skoz ponavljala Ja, kolk je lep! Ja, pa kako je lep! Pol mi pa ful neki razlaga, mali jo pa gleda in se ji zacne smejat in mi ni mogla do konca povedat, ker jo je tak smeh popadel [sm=smiley36.gif] Za Evana smo se zmenili, da bo cez zimo spet mel Singulair (preventivno), pa pogovarjale sva se glede cepljenja za novo gripo. Jst se naceloma z njo niti ne obremenjujem (se vidi, da nimam casa za branje cajtngov in poslusanje novic), ampak je Samo rekel, da bi mogoce Evana cepli, zarad tega, ker je tolkokrat bolan na dihalih. Je tud ona rekla, da bi blo pametno, jst pa razmisljam, a cem ga, da mu ne bom s tem cepivom se kaj skodla...? ...grem na orbitrek...
|
|
|
|