teta beta -> RE: Septembrke 2005-3. del (10.2.2011 23:02:29)
|
Ne štekam... kaj se dogaja?? Kako bolnico?? Kaj pa je narobe??? Držim pesti zanjo, karkoli že je!!!!!!! Nika, Pia, nehita že! Tažana, lepo te je spet slišat! Pety, pri nas v take podrobnosti še ni bilo treba iti. Kaj je še bilo? Sem že pozabila še kaj komentirat. V glavnem, mi smo bili čez vikend dva dni v Šmarjeških toplicah, smo prespali tam v hotelu, bilo je super, seveda se nam je na koncu zgodilo to, kar se menda lahko zgodi samo nam, no, ali pa meni - da sem izgubila kartico-ključ od sobe, Hb se je vse uredilo, ni bilo treba niti kaj doplačat in nič. Sicer pa luštne toplice, sicer škoda da ni še kakega otroškega bezenčka, ampak je šlo tudi brez. Daša je plavala, je preplavala tudi cel bazen po dolgem žabco, imela je pa zraven obroč za spočit se, Janoš je pa itak imel rokavčke, najbolj pa se je zabaval na stopnicah in skakal v vodo. Nika, a nimaš ti ene žlahte tam - a slučajno kako sestrično? Ker sem namreč v soboto tam videla eno žensko, ki ti je bila izredno podobna, in v obraz pa še frizuro je imela podobno kot ti. Sicer sem spet obiskujem en tečaj (znakovni jezik še traja, joj, moram vam poslat en link, pa se mi ga zdajle ne da it iskat) in sicer peka kruha na tradicionalni način, izdelava testenin, peciva, slščic... v okviru krožka dopolnilnih dejavnosti. Drug teden imamo praktični del in to že komaj čakam. Predvsem me zanima, kako pripravit peč, pa jo bom potem doma tudi preizkusila. Zdaj jo uporabljamo samo za zelhanje, ko sem bila še čisto čisto majhna, se mi zdi, da se spomnim, da je stara mama kdaj še spekla kruh v njej, potem pa nikoli več. Pa seveda vpis imamo v torek. To je to za tak dnar, zdaj grem pa spat, ura bo pet kot bi mignil. Upam, da se bom naspala, ker zadnje čase zelo slabo spim - se zbudim, pa ne morem zaspat nazaj, pol že glih spet začnem dremat, se zbudi kateri od otrok, pa spet... eh, saj veste. No, se čujemo in uživajte!!!! Benika, še enkrat, drži se!!!!!!!!
|
|
|
|