Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vzgajate na javnih mestih - v trgovini? 24.11.2010 13:56:33
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mija79 ...otrok zmuha ,krici ,ali celo mece na tla sredi nakupovanja . Včasih sem se naredil, kot da ni moj in rečem na glas "joj kakšni starši da imajo tako nevzgojenega otroka" Na blagajni sem rekel moji ženi naglas, ker ji je bilo full nerodno: "Pa kdaj si že videla, da otrok v trgovini ne joka in cvilil. Vsaj vemo, da imamo normalnega otroka." Cvilež pa mine, prej ali slej. .
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 24.11.2010 13:57:12 >
|
|
|
|
RE: Kako vzgajate na javnih mestih - v trgovini? 25.11.2010 7:04:06
|
|
|
|
barni
|
Kaj pa vem, pri nas je dovolj, da ji rečem, da bo šla lepo ven počakat da končam, če ne bo nehala tečnarit. Samo moram rečt, da se je to zgodilo morda parkrat. Naša se zunaj doma lepo obnaša (razen, ko ji kdo vzame njeno igračo), doma pa je popolnoma drug otrok...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?