Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam hodite v Ljubljani ven? 21.9.2009 11:12:08
|
|
|
|
nadya
|
Casa del papa je odprta samo še za zaključene družbe, ivente... Hombre je zdej picerija.
|
|
|
|
RE: Kam hodite v Ljubljani ven? 21.9.2009 11:18:32
|
|
|
|
felicia
|
sam res sva se z mojim včeraj spogledala - kam se lahko daš (malo starejši) ko greš ven. moj gre s prijatelji kar v kmš - nostalgija na študenstske dneve al noči - ne vem. jaz grem - ma nimam pojma kam, že dolgo nisem bila in niti nimam želje. Včesih sem pa hodila vsepovsod od tramontane, 12-ka, menhettan al kako se napiše, no skupaj greva pa z mojim najraj tja kjer se lahko pogovarjava al pa čakava na kakšne poroke in podobno kjer se znoriva. matr sem stara ratala
|
|
|
|
RE: Kam hodite v Ljubljani ven? 21.9.2009 11:21:30
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia moj gre s prijatelji kar v kmš - nostalgija na študenstske dneve al noči - ne vem. Jaz grem tudi rada v kmš , ne morm si pomagat
|
|
|
|
RE: Kam hodite v Ljubljani ven? 21.9.2009 11:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tut ful rada v KMŠ hodila (čez dan na kafete - fax čez cesto, zvečer pa na žur) ... samo enkrat v 4. letniku smo šle pa s sošolkami spet tja in smo se pri svojih 24-letih blazno sare počutile tam ... sama mularija ... tak da smo šle kar ven in zvečer nikol več tja ... Drugače pa Orto je kar vredu, samo je res gužva ... pa v Hound Dog-u je bilo tut carsko, dokler je bil odprt. Smo se pa mi blazno hitro naučili, da če nočeš imet povsod polno mularije, potem ne it žurat v petek ali soboto, ampak med tednom.
|
|
|
|
RE: Kam hodite v Ljubljani ven? 21.9.2009 21:50:40
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz sem tut ful rada v KMŠ hodila (čez dan na kafete - fax čez cesto, zvečer pa na žur) ... samo enkrat v 4. letniku smo šle pa s sošolkami spet tja in smo se pri svojih 24-letih blazno sare počutile tam ... sama mularija ... tak da smo šle kar ven in zvečer nikol več tja ... Mene nč ne moti. Se kar zlijem z mularijo in spet občutim mal študentske žurerske cajte. Zaradi nosečnosti in otroka že dve leti nisem šla nikamor, tko da v teh tednih planiram en petek mal zažurat in ni dvakrat za rečt, da ne bom šla glih v kmš.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?