KONČNO BREZ PLANIC (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jaz99 -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 12:42:28)

No pa je moja starejša piša (Anita) čes dan že brez planic. Prestop je bil zelo hiter, brez kakega večjega problema. Zdej me pa še zanima kako je ponoči,ker se mi vsako jutro zbudi kr fejst polulana.

Anonimen -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 12:47:23)

Moj sine je od 2,5 leta brez PLENIC podnevi, zadnjih deset dni pa tudi ponoči. Pa če bi vedela, da bo šlo tako na izi, bi mu jih že prej dol snela, ampak tudi zdaj je O.K.

Nekateri (tudi sama sem prej) pravijo, da je otrok zrel za brez plenic ponoči, ko je plenica 14 dni zjutraj suha. No, pri nas ni bila, ni bila pa niti u iber prescana, zato sem mu jo kar snela. Nekje ob polnoči, enih, ga nesem na WC, da se polula in potem zdrži do jutra do pol sedmih. Ni panike.

Anonimen -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 12:50:52)

Pri nas je plenica po al binino zjutraj prescana v über. Star je... (ma marca je bil tri leta, zdaj pa računaj...) in ne vem, kdaj se bomo odločili za nočni odvzem.

jaz99 -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 12:55:01)

O, to pa nisem vedela da mora bit kao 14 dni planička suha. Ej hvala za ta podatek.
Ja tud jaz bi jo snela prej če bi vedela da bo šlo vse tako preprosto in hitro. Je pa tud stara 2 leti in pol.

Anonimen -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 12:58:17)

A ni 4 dni?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.6.2005 13:04:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pupica -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 13:14:53)

:bravo::bravo:anita:bravo::bravo::bravo::bravo:

pa za mami

:rozica::rozica::rozica::rozica:

atasan -> KONČNO BREZ PLANIC (8.6.2005 14:21:09)

Bravo!

Pa da se še jaz pohvalim. Naše dete je staro 21 mesecev in smo že cel teden brez plenic, pa nobene "nesreče". Ponoči jo za vsak slučaj še montiramo, ampak je zjutraj suha.

Stran: [1]