Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 28.9.2009 10:10:40
|
|
|
|
kaja13
|
Prvič sem imela "naravni" porod, drugič EA - epiduralna je zakon!!!!! Samo upam, da mi bo v tretje tudi uspelo epiduralno dobit. Če katera ve, koga je v Lj potrebno podkupiti za epiduralno se priporočam .
|
|
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 30.9.2009 9:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se tudi bolj nagibam k epiduralni in sicer na Jesenicah, kjer jo dobiš zastonj in pa kadarkoli. Sicer imam do Kranja 10 min, ampak sem za kr. porodnišnico slišala take stvari, da ne vem če me bojo tam vidli-razen če bom mogla tolk hitro rodit da ne bom do Jesenic prilezla . No, kar sem hotela dejansko povedat je to, da me od EA malo odvrača pogovor z prijateljico, ki dela kot fizioterapevtka na soči in mi je rekla, da če bi ženske vedele, koliko ima pacientov, ki jih je EA zašuštrala, se nebi tako odločali zanjo-tudi ona je dva otroka rodila naravno, tko da...ne vem...me je kr malo prestrašila
|
|
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 30.9.2009 12:04:38
|
|
|
|
Še ena T
|
Prvič rodila z EA v Postojni. Zelo priporočam tistim, ki težko prenašajo te vrste bolečin (saj lahko vseeno rodiš na koncu brez, če se tako odločiš in če so bolečine znosne). Tokrat mi je PO predaleč in bi šla v Kranj, kjer tudi imajo EA. Tudi jaz sem slišala veliko slabega, ampak tudi veliko dobrega za KR porodnišnico. Ima katera izkušnjo z EA v Kranju?
|
|
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 30.9.2009 18:59:22
|
|
|
|
mišk
|
Prvič sem rodila z EA in sem bila zelo zadovoljna, v drugo pa so minile od prvega popadka do poroda samo tri ure, zato ni bilo časa niti za protibolečinsko injekcijo, kaj šele za Ea. Tako da sem izkusila obe "skrajnosti" poroda - nič in EA. Preživela pa sem oboje! Bi pa v tretje spet povprašala po EA, če porod ne bi bil ravno brzinski.
|
|
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 30.9.2009 21:59:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Prvič sem rodila z EA in sem bila zelo zadovoljna, v drugo pa so minile od prvega popadka do poroda samo tri ure, zato ni bilo časa niti za protibolečinsko injekcijo, kaj šele za Ea. Tako da sem izkusila obe "skrajnosti" poroda - nič in EA. Preživela pa sem oboje! Bi pa v tretje spet povprašala po EA, če porod ne bi bil ravno brzinski. A ne da bi? Jaz bom tudi v drugo
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 1.10.2009 11:28:57
|
|
|
|
zmajči25
|
1. rodila z EA , tudi v 2. se bom definitvno odločila ZA. Slovenka - te popolnoma razumem glede umetnih popadkov, bolijo 100% več kot naravni. Hvalabogu da sem vsaj zadnji dve uri (porod je trajal 9 ur, od tega dobre 3 ure umetnih popadkov, sem mislila, da bi kar skozi okno porodnišnice skočila, da se rešim teh muk) dobila EA, ker sem bila popolnoma izčrpana! Je pa res, da ima (kot vsaka stvar) tudi stranske učinke, vsaka naj se sama odloči.
|
|
|
|
RE: epiduralna--vaše izkušnje 1.10.2009 13:12:10
|
|
|
|
slovenka
|
zmajči, ne, jaz se niti ne pritožujem nad umetnimi, jaz sem svoje imela hude za znoret, potem pred iztisom so pa pojenjali in so mi dali umetne, ki so me pa manj boleli. Ampak ja, v drugo EA.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?