September.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> September.... (8.6.2005 11:17:41)

...bo za nas sanjski mesec a ne?:bravo:
Kako se kaj počutite punce? Jaz sem še kar v dokaj dobri formi, kljub dodatnim kilogramov(+8-9):ups:....Drugih težav (še) nimam, a komaj čakam, da grem na dopust, potem pa v porodniško. Delala bom do konca julija. Kaj pa ve?

LP:metulj:

tannya -> September.... (8.6.2005 11:55:45)

Hojla

Čiračara, midve pa sva čisto usklajeni, tako glede kil kot glede dopusta;)
Jaz sem samo zmeraj bolj slabokrvna in ne pomagajo tablete, niti prehrana...
Še dobro, da hodim na telovadbo in plavanje, kar mi da malo energije:sloncek:
Sicer pa komaj čakam,da bo september:bravo:

Uživajte!
Tanja

Pia67 -> September.... (8.6.2005 12:10:45)

Živjo!

Dopust se mi začne v ponedeljek 10.7., prej žal ne morem in mi bo ostalo kar nekaj dopusta, ki bo propadel. No, morda mi rata kak ponedeljek ali petek pred tem datumom prešpricat. Bom videla kaka bo situacija v službi. Komaj čakam, mal mi že vse skupaj dol visi.
Kilce kar stojijo(+6)po zaslugi skromnih večerij (mal me matra zgaga), tako, da popijem kak Donat ali pa grem mal ven na kako pijačko s prijatelji. Moram izkoristit dokler sem še frej ;)
Me zato pa moja punčka zjutraj okol 5. ure zbrca, ker je lačna, sklepam, da je to to. Ko pojem kake žitarice, se čuti samo še kolcanje in božanje. Upam, da me potem, ko se rodi, ne bo metala ob 5.00 iz postelje z vekanjem, da je lačna. Kake pobožne želje :)
Drugače vse OK, stanovanje napreduje v prenovi, malo sem fouš kolegom, ki gredo na razne odprave, moja oprema je vsa v izposoji in upam, da ne bo kakega davka v hribih.
Se beremo,

Pia

Čiračara -> September.... (8.6.2005 12:12:54)

Mene tudi zjutraj punčka fajn "podrega". Mislite, da je res zato ker je lačna?:ups:

pety78 -> September.... (8.6.2005 12:16:22)

Še malo, pa bomo naše štručke cartale in stiskale k sebi. 9nebesa Jaz si kar ne morem še predstavljati.:)

No,če se že vedno o kilah pogovarjamo.... +7 kg. :)

Joj, kak se jaz raznežim, ko me brca. Se uležem in strmim v trebuh in čakam in čakam, da zamiga. Prav lep občutek je to. :bravo:

Dopust pa nekje konec tega meseca. Takoj ko se vreme porihta in temperatura morja naraste. Delam pa samo še ta mesec :bravo::bravo::bravo::bravo:. Če bo vse po sreči seveda. Potem pa izkoristim ves dopust pa še kak teden bolniške.

Bo pa treba še vse za otročeka nabavit, še prej pa stanovanje poiskat. :)

Že mate izbrana imena? Jaz vem, da bo :modri:, po vsej verjetnosti bo pa Vid. Če bo seveda ati za to. :)-

Pozdravček vsem!:rozica:

TVN -> September.... (8.6.2005 12:42:06)

Mene je moja punčica danes zjutraj pošteno zbrcala. Ponavadi ni tako "nasilna", danes je bila pa še posebej živahna. Še očka je dal roko na trebuh in čutil brcike. Sva bila čisto raznežena.

Kg so tam okoli + 8-9, počutje super.
08.07. bo moj zadnji delovni dan. Sedaj sem ravno v fazi izbiranja mojega nadomestka med porodniško.

Ime za najino punčko sva že zbrala - Nika.

Čez 14 dni pa greva v šolo (za starše).

Uživajte, septembrke, čas se nam počasi izteka!

Pia67 -> September.... (8.6.2005 12:44:10)

Eh, Čiračara, to jaz mal po svoje obrnem ;). Nimam strokovne razlage. Po moje jo mora kruljenje mojega želodčka zbudit. Kaj jaz vem , itak majo zdaj že faze spanja in čuječega stanja.
Trenutno sem jaz oreng sita, pa me veselo prasklja. Boh ve zakaj. Mogoče, ker jo omenjam, kdo bi vedel, kaj se jim dogajal. Saj je po seksu isto, maščuje se mi s konkretnimi brcami in mi pravi, mama, kdaj hudiča se misliš umirit? Jaz grem spat...
Mal za hec. Glavno je , da migajo, še malo, pa bomo morale vsak dan šteti do 10, da se prepričamo, da je vse ok. Na žalost ni vedno. Še vedno me mal zvije, ko kaj žalostnega preberem na netu.

Mislite +, pa bo vse ok.

Pia

dunja1 -> September.... (8.6.2005 13:56:49)

Že zelo dolgo se nisem nič oglasila,zdaj pa moram svoj "piskrček prstavt". Kilce so se nabrale 4 dodatne,pa še te večino na riti:(
Zgaga me tako peče,da bi kr znorela,ne vem kaj bo še do konca.
Na morje gremo naslednjo soboto in samo o tem še lahko razmišljam.
Jutri moj mali razbojnik praznuje eno leto in danes pečem :torta:
O mali pikici v mojem trebuščku skoraj nimam časa razmišljati,saj je moj miškolin zelo živahen dečko.
Ampak zvečer pa najdem tudi čas za kratek čvek z drugim prestolonaslednikom.Spola na žalost ne vem,saj na vsakem UZ tesno skupaj tišči svoja mala kolenčka. Ampak jaz mislim,da bo še en fantiček.
Lep pozdrav vsem bodočim mamicam in tudi tistim,ki že imate svoje srčke!

Lidija-S -> September.... (8.6.2005 14:25:58)

Pozdravljene vse septemberčice.
Tudi jaz se počutim super, kljub mojim kilogramom (+15kg, sem bla prej presuha, pa sem zdaj nadoknadla). Včeraj sem bila na UZ in sem izvedela, da bova imela fantka. Moj :love: je bil z mano in je kar gledal in gledal na ekran ter se smehljal. Je pa ta naš :modri: kar živahne narave, saj kar naprej brca. To je res en tak lep občutek.
Zaenkrat še hodim v službo, čeprav težko sedim, ker imam velik trebuh in me vse dol pritiska, tak da bom verjetno z julijem nastopla bolniško, saj sem dopust že skoraj ves izkoristla.
Želim vam lep dan in uživajte s svojimi :duda: in :love:.

drejci -> September.... (8.6.2005 15:47:27)

..lep pozdravček še z moje strani:rozica:
Tudi jaz in seveda moj lubi se že fuuullll veseliva septembra9nebesa moj dostikrat reče, da bi kar preskočil te tri mesece:)- pikica pridno raste in s tem seveda trebušček in kilce +9:ups:
Komaj čakam soboto, ko gremo na zaslužen :morje:..upam, da bo vreme zdržalo in da bo voda vsaj toliko topla, da se bom lahk malo namočla, plavala, se razgibala.....
Drugače pa delam še nekje do srede avgusta, vmes še kakšen teden dopusta, pol pa gasa na porodniško :bravo::bravo::bravo:
Včeraj smo nabavli košaro, dans pa sem naročila še voziček,..sem ful vesela, to je naš prvi tak izdatek,..ostalo pa po sopustu:)
Pridne bodite in "požokajte" svoje :duda:
lp

Stran: [1]