Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


ksenija12 -> Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (17.9.2009 19:53:49)

Ja, katastrofa..ampak danes smo vsi dobili lisice, ki smo parkirali v Mostecu v Ljubljani. Baje so začeli lisičiti pred enim tednom. Zdaj pa me zanima nekaj: znak, ki je tam postavljen je samo za prepovedan promet, ni pa znaka za prepovedano parkiranje - ali ni tako da bi v tem primeru lahko dali samo listek o prekršku, ne pa tudi lisic?




kaya2007 -> RE: Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (17.9.2009 20:53:52)

o škoda, jaz sem falila, sem bila včeraj tam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] banda posrana




K_a_t_i -> RE: Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (17.9.2009 21:06:45)

A lisice so dobili tisti, ki so parkirali na pesku pred rampo ali tisti, ki so parkirali za rampo, se pravi v gozdu?
Sicer pa - neka logika je, a ne - če je prepovedan promet in je tam avto - najbrž ga nisi nesla do tja?




Oceania -> RE: Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (18.9.2009 1:03:32)

Lisice v Mostecu, ki pa niso ušle iz živalskega vrta. Znak za prepovedan promet je? Potem se niti s kolesom ne moreš na sok zapeljat? In potem verjetno tudi dopolnilne table ni, da lahko vozijo intervencijska vozila in dostava do lokala? Če se motim me popravite...




ksenija12 -> RE: Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (18.9.2009 10:39:28)

Lady Birdkiller - dopolnilna tabla za dovoljenje za intervencijska vozila je..res pa je zanimivo, kako je s kolesi:) po Mostecu je ogromno kolesarjev po gozdu..Skratka, temo sem odprla zato, da boste vse, ki greste tečt, na sprehod ali samo do igral v Mostecu pozorne in ne boste tam pustile avta, da se vam ne bo zgodilo tako kot nam! Mi smo bili ogorčeni, ker 20 let tam parkiramo preden gremo tečt, na sprehod itd...pa nikoli nič..In poraja se vprašanje, kje sploh parkirati potem če želiš v Mostec (na parkirišču pred ZOO je edina varianta)..Požrešnost občine, ki ne pozna meja! Vsaj toliko bi lahko bili obzirni, da bi nekaj časa obveščali, opozarjali in kasneje lisičili (glede na to, da je bilo tam parkiranje 20 let!), ne pa da takoj oglobijo narod.




kaya2007 -> RE: Ljubljančanke - lisičenje v Mostecu (18.9.2009 13:24:14)

jaz sem pa vedno mislila, da je tisto spredaj parkirišče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kaj pa ko so razne veselice, takrat pa z veseljem zaračunajo parkirnino pri vsaki korenini??




Stran: [1]