Črni čeveljčki za otroka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


kallia -> Črni čeveljčki za otroka (17.9.2009 19:45:24)

Mož je danes kupil čevlje za ta majhnega (starega 20 mesecev) in sicer črne z rdečo črto. Ne vem od kje mi ideja, da črni čevlji niso primerni za majhne otroke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mož pravi, da so imeli še temno modre in zdaj razmišljam, da bi jih šla zamenjat, po drugi strani pa se bojim, da preveč kompliciram.

Koliko črne obutve za otroke imate vi?




Pika Zoja -> RE: Črni čeveljčki za otroka (17.9.2009 19:46:41)

Precej. Najbolj hvaležna barva. Recimo bele adistarke za otroke so groza, ker se tako hitro umažejo, črne so enako lepe in celo dolgo ostanejo lepe.




Splišni -> RE: Črni čeveljčki za otroka (17.9.2009 19:48:31)

Če imaš večinoma modra oblačila za otroka, potem bi jaz šla menjat. Ker rdeče-črno na modro mi je pa grdo.




vaney -> RE: Črni čeveljčki za otroka (17.9.2009 19:53:52)

No, mi smo pa vsi radi v svetlih barvah, oba z možem imava ponavadi (jaz vedno) bele teniske, jaz pa tudi večino druge obutve, pa se mi sploh ne zdi problematična. Tudi naš mali (20 mesecev) ima že 3. bele teniske, pa svetlomodre, olivno zelene, belo-modre in se mi zdi, da se še lažje vzdržujejo kot črne. Jaz osebno črnih za sina ne bi kupila, pa niti nisem nobenih lepih še videla (nisem niti gledala tako temnih barv).




Najaa -> RE: Črni čeveljčki za otroka (17.9.2009 22:11:02)

Jaz tud ponava zbiram bolj svetle barve, čeprav s črno ni nič narobe. Če bi mi bili čevlji všeč, bi jih vzela.
Nimata pa veliko črnega. Sploh ne vem, če kaj.




mateyka -> RE: Črni čeveljčki za otroka (17.9.2009 22:59:00)

ravno razmišljam, da bi tamali kupila črne zimske škornje. ne vem, meni se zdijo fine za kombinirat(če nimašveliko temnomodre seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). da je morbidna barva za otroke - zame bolj v primeru, da maš celega v črnem,pašeto je lahko bolj frajersko na koncu. naša ima nekaj oblačil črnih in črtastih v širokih čb pasovih in ful dobro izpade. zato sem tuhtala o črnih čevljih. saj ne vem, rjave tud niso glih slabe.. jaz se nisem še odločila, ampak ne bi apriori skenslala črne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]