chicco 4wd tech (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

dd75 -> chicco 4wd tech (8.6.2005 10:21:47)

Ojla, me zanima če katera pozna voziček Chicco 4wd tech. Kolko je težak, na koliko se spravi...

Sem kopirala link kje sem ga videla sam ga ne morem naredit aktivnega:

www.trgovec.net/solgri/product_info.php?cPath=10&products_id=91

Hvala

Tinna -> chicco 4wd tech (8.6.2005 11:07:42)

Sem pogledala ampak to je pa res super cena. Sicer ti ne znam svetovat glede kvalitete. Prijateljica ima Chicco 6wd tech pa je zadovoljna.:zmeden:

*maja -> chicco 4wd tech (8.6.2005 11:11:23)

Škoda da ta cena ne velja tudi za 3wd tech :((, drugače pa bi ga jaz na tvojem mestu takoj kupila ;).

LIALIA -> chicco 4wd tech (8.6.2005 11:14:08)

3wd tech ima isto ceno:
http://www.trgovec.net/solgri/product_info.php?cPath=10&products_id=89
Mene tudi zanima če ima katera tak voziček in kako je zadovoljna?

Grascakinja -> chicco 4wd tech (8.6.2005 13:18:46)

dd75, temo lahko odpreš samo na enem forumu, večinoma itak vse preverimo, da ne delamo po nepotrebnem gužve s podvojenimi temami, pa še preverila boš lažje vse odgovore. Samo nasvet. Veliko sreče z vozičkom.:rozica:

violinski -> chicco 4wd tech (9.6.2005 10:27:18)

Če me spomin ne vara, jih lahko vidiš v Hipermarketu Mercator (vsaj v LJ) pa lahko preveriš težo in zlaganje.... Pa seveda v Chicco trgovinah.

miška piška -> chicco 4wd tech (11.6.2005 23:42:03)

Pozdrav!
Mi imamo 6wd tech in smo zelo zadovoljni, je lepo vodljiv, kolesa prenesejo tudi makedam in ima skoraj vse, no jaz sem pogrešala le premični ročaj-no, mi smo nato namestili chicco košaro in manjšo težo-ima 11,5kg.:zmeden:
Ampak, ok za to ceno je super voziček.
No, sem si pa v Mercatorju ogledala tale 4 wd tech, ampak ni niti senca našega-totalno nevodljiv, težaaak, vsaj meni se je zdel težji od našega...Skratka, jaz ga ne bi kupila...
Ta voziček se ne spravi kot marela, ampak kot knjiga, mi našega v npr. cliota brez problemov spravimo.
lp in ugoden nakup!
mp:)

Stran: [1]