solarij (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

billa -> solarij (8.6.2005 10:17:47)

Ker se bliža poletje in sem ratala čez zimo bela kot mleko:)- sem se odločila, da grem v solarij po malo barve.
Sem pa ravno v obdobju ovulacije pa me zanima, če mislite, da lahko solarij kakorkoli škoduje?
Mislim, da ne bi smelo bit panike, ampak vseeno raje preverim;)
Kaj mislite?

rinka -> solarij (8.6.2005 10:40:45)

tudi jaz sem ravno začela spet hoditi na solarij pa bova z :love: tudi začela delati na naraščaju. ovulacijo bom imela pa zdaj en dan. zdaj pa tudi mene skrbi če sploh še lahko hodim na solarij. namen sem imela počakati še kakšen mesec da bi začeli delati na dojenčku pa ne zdržim več.

Anonimen -> solarij (8.6.2005 11:04:50)

Ko sem bila že noseča, pa še nisem vedela, sem bila vsak dan v solariju. Pa sem vprašala dr. Pušenjaka o tem, pa je odgovoril, da solarij nikakor ne škodi otročku in ne telesu, da je to enako kot sonce. A sem potem vseeno nehala hodit zaradi pregretja telesa. Glede ovulacije pa sploh ni nobene panike, lahko se komot sončita.;)

simonas -> solarij (8.6.2005 11:04:56)

Kolikor jaz vem vročina ni dobra v času O (zato tudi odsvetujejo savno), pa tudi pretirano sončenje odsvetujejo v času :nosecka:, ker se pojavijo nosečniške lise.

Vem da vaju to ni razveselilo, a vse je odvisno od vajinih želja in prioritet.

Simona:nosecka:

pinka -> solarij (8.6.2005 12:26:40)

Jst sem tudi ginekologinjo vprašala glede solarija in ji povedala, da bi pred poroko - glede na to kakšno vreme imamo, rada šla parkrat v solarij. Ampak res samo 3x ali 4 x po 5 minut (turbo solarij) Pa mi je rekla, da tako mali obisk ne more škodit, če pa pretiravaš, pa seveda ni fajn!!!

billa -> solarij (8.6.2005 13:44:55)

Boh...zdaj pa vedi kaj je prav:zmeden:
Vrjetno bo res tako kot praviš pinka, če ne pretiravaš ne škodi.

Anonimen -> solarij (8.6.2005 14:18:43)

billa v pod izolsko bolnico zraven bivše kovinotehne tam kjer je fitnes,fajn solatij večkrat po deset minut,pa boš rjava.
Jaz imam moj solarij na terasi;)samo,da te dni ne dela je bol švoh sevanje:)-

rupeta -> solarij (9.6.2005 9:57:46)

Jaz sem lansko leto dobila za rd kupon za solarij in ker smo se odločili, da bomo delali na dojenčku, ga nikakor nisem hotela izkoristiti.
Ko potem iz meseca v mesec ni bilo nič, sem se maja odločila, da začnem hoditi. In kaj se je zgodilo, zanosila sem! Tako, da bi jaz rekla, da v času ovulacije in začetni nosečnosti ni nevarnosti. Po pozitivnem testu pa sem prekinila z obiski.

lp,:duda:

Stran: [1]