Lažnivi testi ali kaj???? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:15:12)

Ja veliko je napisanega že o tem in tud jaz imam slabe izkušnje z njimi.

Ma tile testi so res eno sra..e tud jaz sem imela + na 4  različnih testih in to že tretji mesec zapored,sedaj pa sem ponoči zakrvavela kot ,da bi bila menstra in tudi tisti značilen duh krvi je prisoten tako da se ne grem več in sploh ne bom več delala testov.Zanimivo pa je ,da sem tudi danes zjutraj delala ponovni test in še vedno kaže + .Sej ne vem kaj naj si mislim!!!!!Sem tko  . Ne vem al naj grem do G in ji povem kaj se dogaja al naj še vztrajam in grem spet v naslednji mesec.

ribica. -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:19:35)

mogoče gre pa za spontani splav? Sicer podobnih izkušenj nimam, bi pa na tvojem mestu vsekakor šla na posvet h ginekologinji

blaža -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:20:13)

Kupi si clear blue pa ne bo pomote. Vsi ostali so katastrofa.

Anonimen -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:20:25)

če si naredila test po izostanku menstre, potem je možno, da si res noseča in da imaš zdaj krvavitev v nosečnosti. kar ni nemogoče.

lahko greš seveda do G in ji poveš, da si nardila test, da krvaviš in te bo dala na krvni test, ki bo pa 100 % pokazal, ali si res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ali ne.

Anonimen -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:22:28)

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kupi si clear blue pa ne bo pomote. Vsi ostali so katastrofa.

ni važno, kater test delaš. če je ženska [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], potem bo to vsak test pokazal, če pa ni, potem pač ne bo. in če delaš test pred izostankom menstre, pač moraš vzet v zakup, da to ni to.

tako da ne moreš trdit, da so vsi testi razen CB katastrofa. jaz sem do zdaj delala tudi druge teste in moram rečt, da mi je CB najkasnej pokazal, da sem res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. so mi drugi testi prej.

blaža -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:24:17)

jaz sem tudi delala dosti testov, pa so slabo pokazali. se je vse spackalo in nisi vedel, če je to to, al ne. pri clear blue mi je pa zelo jasno pokazalo zakaj gre.

samo moje izkušnje.

NATAŠA35 -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:24:42)

naredi CB test in če pokaže +, moraš takoj do G, da ti da tablete, ker drugače boš imela SS....

Anonimen -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:25:52)

Delala sem test tudi s CB in je bil tudi pozitiven.Vsi testi pa so bili narejeni en oz.dva dni po izostanku m.

Anonimen -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:29:53)

potem pa še danes pokliči tvojo G in ji povej, kakšna je situacija in ti bo potem že ona povedala, kako naprej.

Anonimen -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:38:12)

Ravno sem poklicala G ,povedala sestri kako in kaj in pravi naj kar pridem ,da bo zdravnica naredila UZ in bomo videli kako je s situacijo.Hm,a UZ dela vaginalno tudi ,če krvaviš ,ali preko trebuha.Se opravičujem ,ker sem v teh vodah prvič.

koala -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 11:43:15)

Anonimen prvi UZ-ji se delajo vagionalno. Ča pa jke še zelo zgodaj, kar se mi pri tebi zdi da je pa ni rečeno da boste sploh kaj videli, tako da.... PA srečno.

blaža, CB je samo test ki je dobro reklamiran in poznan, temu je primerna tudi cena, je pa pri meni ravno CB zatajil na celi črti, čeprav je bil betaHCG zelo visok(sem bila na krvem testu) mi je pokazal negativno.

Šaki -> RE: Lažnivi testi ali kaj???? (17.9.2009 12:17:15)

seveda zato je treba takoj kdr.saj ti je že sama tudi rekla da pridi.
srečno!

Stran: [1]