trst - kitajci (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Vanja-7 -> trst - kitajci (8.6.2005 9:59:32)

V soboto nameravamo iti po nakupih v Trst, a je katera od vas bila v kratkem in kakšne so kaj cene mikic in kratkih hlač, se še splača.
A so Kitajci odprti samo do 12 ali kaj več.

LP

hati -> trst - kitajci (8.6.2005 10:08:41)

kitajci so odprti non stop..za cene žel ne vem..ker pri njih ne kupujem... mal si poglej, ker imajo baje različne cene za iste stvari... če ne ti priporočam torri de europa... jaz tam najdem vse zase... no sicer so cene višje, sam je tudi kvaliteta boljša... naj te ne premami majica za 15 eur pa jo boš enkrat oprala pa ne boš imela več nič.... no jaz dam raje 40 pa jo imam za nekaj časa... sicer pa...kot komu paše...

..pozdravček in ugodne nakupe želim...

p.s.... sem ugotovila da je v BTC ju ogromno enih znižanj..in sem si kupila kratke majčke od convers, nike in adidas, po zlo ugodnih cenah...so meli v sport2000 razprodajo... tko da...preveri še mal pri nas...

Anonimen -> trst - kitajci (8.6.2005 10:09:39)

Pri kitajcih je odprto vsak dan vse dni nonstop.
Majčk koliko hočeš od 3,4,5,6 eurou.
Kratkih hlač za ženske in moške kokr hočeš od 10 eurou naprej.Se splača pogledat ampak ne se zašibat samo v prvo,pojdi od ene do druge trgovine,ker so izbira in cena različne.

aka -> trst - kitajci (8.6.2005 10:38:11)

Bila sem v soboto. Robe toliko, da se ti zmeša. Ja res. Majice od 5-6 E, hlače v glavnem 12 E, lanene hlače 5-8 E, za male kompletki 4 E, suknjički 15 E, torbice in cekarčki od 4-12 E, natikači in japonke od 8-12 E... Take šuhe, na špico, ta kar glava peče sem dobila za 12,90 E, športni komplet zame 10 E... Joj. Komaj čakam, da grem spet tja dol. Splača pa se pogledati tudi stojala z lanskoletno robo. Srajčko, ki je moderna še letos, sem dobila za, ne boste verjeli 2 E. A ja. Poceni so tudi brisače za plažo in kopalke.

zoya_ -> trst - kitajci (8.6.2005 11:05:21)

Jaz bi tud rada šla v Trst, pa še nikoli nisem bla, pa sploh ne vem, kje bi našla trgovine :ups: in te kitajce o katerih govorite :zmeden:
A mi lahko katera kej razloži? Al pa vsaj malo opiše kako prideš do tja?
HVALA :sloncek:

ps: lahko tud na privat piše :)-

Anonimen -> trst - kitajci (8.6.2005 11:45:57)

zoja moraš čez center....no mi gremo po avtocesti vse do želežniške in avtobusne postaje,tam so tudi garaže.pravijo jim silosi.
Parkiraš v garažah..greš iz garaž naravnost mimo bencinske čez cesto,mimo gledališča-ena velika rdeča stavba,na levo čez križišče-eno veliko prometno.Po pločniku naravnost in evo desno za ovinkom se začnejo ulučice,kjer so kitajske trgovine.So prepoznavne,ker iamjo zunaj rdeč lampion.
:hudicek:ne vem kako bolj natančno razložit:ups:

aka -> trst - kitajci (8.6.2005 11:54:37)

Ja greš prek Fernetičev, Opčin po ovinkasti cesti slediš tablam Trieste centro. In greš samo naprej naprej. Ko si že skoraj v centru se na desno samo enosmerna cesta. Greš samo naprej. Ne vem, kakšnih 500 ali 1000 m. Ko se ti ulica "odpre", boš videla na desni strani znano sodišče. Potem moraš ful paziti, da ne zgrešiš, kajti do podzemne garaže, ki je pod sodiščem, vodi ena majhna spet enosmerna ulica, ki je prva na vrsti,na DESNI strani (lahko jo tudi zgrešiš, ker je tabla za enosmerno ulico bolj ko neopazna). Imaš pa tudi možnost parkiranja na ulici, kar je ceneje. Rabiš samo kovance evre.

AnBan -> trst - kitajci (8.6.2005 12:12:11)

Saj je označeno za Silos...sam je pa podn tale Silos...mene je vedno strah, da bom avto podrajsala, ker so že vse stene podrsane

zoya_ -> trst - kitajci (8.6.2005 12:26:38)

An ban sej če pogledaš italijanske avte, tko ves zakva so podrajsan..... jest sem vidla enkrat na morju, kako je en avto spravljal ven... bummm v avto pred njega.... bumm v unega za njim in je tko butal butal in butal, da si je naredu plac in speljal ven... mi pa iz picerije vsi zaprepadeni gledal :)-:)-

hvala vsem za informacije.... :bravo:

anadejka -> trst - kitajci (8.6.2005 12:34:16)

Ejjj a pa imajo tam zut čevlje,take poletne,pa mogoče tut kšne bele(poročne)?

Anonimen -> trst - kitajci (8.6.2005 13:58:30)

andejka ja no ne vem,čevlje imajo vseh vrst,mal pošnofat,kupovala pri njih jih še nisem zato ne vem kakšni so-kvaliteta.

Stran: [1]