kateri plačilni razred? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Brinčika -> kateri plačilni razred? (17.9.2009 6:48:12)

Pozdravljeni. Sama imam s.p., mož je brezposeln, zanima me če kdo ima podoben primer in ve v kateri plačilni razred bi padla za plačilo če bi imela  10.000 eur dobička , ali kako se to izračuna , vem da je lestvica za izračun  ampak tja se vpisuje plače jaz pa  imam dobiček oz. si plačujem prispevke za minimalno plačo. Hvala.

zmajaz -> RE: kateri plačilni razred? (17.9.2009 8:31:50)

Verjetno bosta padla v 1. plačilni razred (plačilo 10% cene vrtca) - jaz sem pri izračunu vnesla, da ste 3 družinski člani in samo ta tvoj dobiček, se pa upoštevajo še neke druge stvari.

Preračunaj si še sama TULE - na 2. strani izpolniš zase pač rubriko "dohodek iz dejavnosti", kamor vpišeš ta tvoj dobiček, pa če imate še kake druge dohodke ali premoženje (recimo dosti vreden avto ipd.)

lexl -> RE: kateri plačilni razred? (17.9.2009 20:02:41)

Zraven si moraš prišteti še bruto zavarovalno osnovo, pa če imata še kakšen dobiček-odsvojitev kapitala (če sta prodala kakšne delnice), pa dividende se prištejejo zraven pa bančne obresti...

bina30 -> RE: kateri plačilni razred? (17.9.2009 21:31:10)

Meni je ta izračun izračunal NAROBE!!! Vnesla sem vse podatke, tudi premoženje (avto) in sem "padla" v 1. razred. Dejansko pa sem v 3. plačilnem razredu.

zmajaz -> RE: kateri plačilni razred? (17.9.2009 21:45:33)

Meni pa pravilno izračuna, da smo v 6. razredu

Stran: [1]