duda (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

kaja11 -> duda (8.6.2005 9:24:25)

Mene pa zanima če ima še katera tak problem. Moj škrat si zadnje čase celo dudo v usta stlači. Tok cajta si jo notr rine, da mu rata.... potem se pa daviti začne:( Že od začetka ima Nukove dude. Sploh ne vem kaj naj naredim... malo me je strah, da ne bi bilo kaj narobe.

LP

Jančika_ -> duda (8.6.2005 9:31:00)

O ja:). Najraje si jo da tako malo postrani, da ima v ustih cucelj in še pol tistega obročka. Potem se pa reži in dela zraven žžžžžžžžžžžž, šššššššššššššš.:love: Davi se pa ne, tako da me nič ne skrbi.

Anonimen -> duda (8.6.2005 9:51:50)

Ima pa velikaaaaaaaaaa usta:)-
A si mu dala tiste Nukove k so res velike in so brez ročaja?

kaja11 -> duda (8.6.2005 9:58:17)

****.... katere so velike:zmeden: Meni se sploh ne zdijo. Ima pa z in brez ročaja... vse spravi v usta. Dudo tok notr porine, da je čisto nič ne gleda ven... ma kr neki. Bom šla danes pogledati, če so res kakšne večje.

**Petra** -> duda (8.6.2005 9:58:35)

Jančika, tudi moja bučka dela enako kot tvoj :duda:!
Verjetn bodo kmalu na vidiku zobki, pa jih dlesni srbijo. Ampak cele dude pa ne rine v usta, sam tolk da ima poleg cuclja še mal obročka

LP

**Petra** -> duda (8.6.2005 10:00:10)

Mi mamo Nukovo dudo to tanovo, ki naj bi preprečevala krče, pa k ma notr kanalček, da slina mimo teče. Pa se mi zdi, da ma kr velik obroč.

Poskusi s to, če že nisi!!!!

Upam, da bosta rešila ta problem

Anonimen -> duda (8.6.2005 11:19:47)

Ja tiste dude so novejše.Sem jih enkrat kupla in sploh nisem bla pozorna,da ni obročka.Sem jih pa nesla nazaj reklamirat:ups::)-:)-

ribica. -> duda (8.6.2005 12:00:33)

Naša lahko vleče dve dudi hkrati. Seveda jo to nadvse zabava.

ZARA -> duda (8.6.2005 12:06:47)

ribica. :)-:)-:)- hudo,no Zara še ni tko delč...
Ja...ne vem...vse živo z njo dela sam da bi se pa davla pa nisem vidla...

Joe -> duda (8.6.2005 22:18:45)

**Petra**, prepričan sem, da otroci ne potrebujejo več kot dveh vzrokov za kakšno dejanje, sploh pa za žžžžžžžžžžž, šššššššššššš s poševno vstavljeno dudo.

Katerih dveh vzrokov?!? 1. ker zmorejo in 2. ker hočejo. :duda::love:

Stran: [1]