tina skrinjer -> Trma (8.6.2005 9:23:15)
|
Bom skušala povedat na kratko. Hči je stara 2 leti in štiri mesece. V zadnjem času je postala zelo samostojna, vse želi narediti sama. O.k, ni problema, v tej starosti je to normalno. Ampak v tem času pa je postala tudi nenormalno trmasta. Primer; prinesem ji kozarec s čajem, vrže se po tleh, plane v jok, ker si bi to vzela sama. To naredim čisto spontano. Ko pridem iz službe se preoblečem in ji moja majica ne odgovarja, začne se dreti, da naj jo dam dol, oblečem drugo. Halo, normalno da tega ne naredim. To se dogaja kak teden. Začela je tudi z glavo udarjat ob tla, kadar ni po njeno, potem se joka, da jo boli. To je do zdaj naredila parkrat. Prvič smo to ignorirali, drugič (včeraj) jo je mož pošteno skregal, in je kazalo, da je malo zaleglo.Bomo videli..... V bistvu sem zbegana, ker se je vse pojavilo bolj ali manj čez noč. Rabim kak dober nasvet, knjigo, kaj vem. Dostikrat sem postavljena pred situacijo, ko ne vem kako ukrepat. Ne bi rada zdaj popustila, v najpomembnejšem otrokovem obdobju. Ne želim, da me začne mala rolat, izsiljevat,..... Ste imele ali imate podobne izkušnje? Kaj mi svetujete?
|
|
|
|