|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 11:57:01   
Anonimen
Tantra..ajoj.. o infekciji sem že razmišljala.
Pred posegom so z izvidi namreč ugotovili,da imam grdo vnetje mehurja.Sicer so mi dali antibiotik,rekli so udarno dozo,pa da ni potrebno več naprej jemat antibiotik,sedaj pa sem podvomila:zmeden:
Ja no krvavim že od druzga dne po odpustu iz bolnice.Najprej po malem,sedaj pa že tri dni kar precej,mislim da je M,ker so tudi krči zraven.
No ne vem,bom v ponedeljek vse povedala zdravnici.:zmeden:

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 11:57:45   
ZARA
Ojla TANTRA,kje se pa ti potepaš??
NOOOOOOOOOOO,a vidš zdej kaj prav punca...matr!!
TAKOJ ležat!!!!!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 12:23:59   
TANTRA
Ojla, tu sem, samo zadnje dneve se ukvarjam z mojim lubijem, ki ima operirano križno vez na kolenu in ga moram cartat pa nič popoldan ne pišem po računalniku.
V službi pa tako tako....saj veste!!!
Neva, jaz bi pripisala vnetje... Tud jaz nisem mogla verjet, da so me na posegu okužili... Pa se zgodi, ti si pa itak bila že inficirana in se je vse skupaj še poslabšalo...
Vzemi kak Buscopan proti krčem, pij vitaminčke in obvezno počivaj, da prideš k sebi! Bolje, da res počivaš, kot pa da te dajo v bolnico.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 13:59:43   
Anonimen
sam v bolnico NE!:((

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 14:01:28   
Pia73
Pa boš šla, če ne boš počivala! :hudicek::hudicek::hudicek:

ZDAJ PA POČIVAT!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 16:42:34   
aljča
Za nevo:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:
:rozica::angel::rozica::angel::rozica:
:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica: :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 17:19:20   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Draga naša NEVA!:rozica::rozica::rozica:

Vsem lepim željam se pridružujem tudi jaz in ti želim čimprejšnje okrevanje. Pa pridno počivat, saj vnučki rabijo zdravo babico in to doma.

In tule je še ena posebna :pika: samo zate!

LP,

Anitka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 17:35:26   
Anonimen
Oj Anitka in vse ostale,še enkrat res od srca hvala za vašo pozornost in pozitivne misli:love::love:
Človek se reskar lepo počuti,če ve,da je še mnogo virtualnih prijateljic,ki mislijo nanj.:love::rozica:
Zlate ste!!:love::love:9nebesaLepo je biti v vaši družbi!!!9nebesa

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 18:06:21   
emaa
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Angeli za Nevo6
8.6.2005 18:56:49   
tinkamiška
Ojoj Neva sploh nisem vedla, da ti takole nagaja:rozica::rozica::rozica: Ti želim, da bi bla kmalu bolje in nič več komplikacij, naj se vse lepo uredi:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Katero ime za punčko?
kara555

Klara, Nika Taja

Klara (36%)

Nika (34%)

Taja (30%)

Število vseh glasov: 429

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!