|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOCE MLEKA
16.9.2009 15:03:34   
romy27
pozdravljene,

moja user posted image  je stara 15 mesecev in ze nekaj tednov imava probleme z jutranjim obrokom. Do sedaj je pila Aptamil3, katerega pa noce vec. Probala sem tudi kravje mleko,celo kozje in vse zavraca.

Ne vem vec kaj si izmislit, da bi zjutraj popila malo mleka..prosim za kaksen nasvet

pa se to: do kdaj ste prekuhavale vodo, za pripravek mleka?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOCE MLEKA
16.9.2009 15:24:44   
ledenaa
ne rabiš si nič izmislit,pač noče
prekuhavala vodo do 6 meseca

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2009 17:19:28   
Najaa
Ne vem, zakaj bi jo silila. Če noče, noče. Sej če je ml. izdelke, pa tako dobi vitamine in kalcij.
Lahko ji ponudiš tudi kakav.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2009 17:21:18   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: romy27

pozdravljene,

moja user posted image  je stara 15 mesecev in ze nekaj tednov imava probleme z jutranjim obrokom. Do sedaj je pila Aptamil3, katerega pa noce vec. Probala sem tudi kravje mleko,celo kozje in vse zavraca.

Ne vem vec kaj si izmislit, da bi zjutraj popila malo mleka..prosim za kaksen nasvet

pa se to: do kdaj ste prekuhavale vodo, za pripravek mleka?

lp

ponudi ji čokoladno mleko, jagodno al z okusom vanilije; naj zjutraj spije actimel al kaj podobnega sicer pa če zaužije dovolj mlečnih izdelkov, je ni treba silit z mlekom.....

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2009 20:31:10   
Jančika_
Ko smo tavečjemu ukinili flašo z mlekom (zelo pozno sicer, pri dveh letih in pol), ni naslednji dve leti spil niti kapljice mleka, niti pojedel žličke skute, jogurta, pudinga, tudi čokolino ni prišel v poštev. Nič. Zdaj je star pet let in zadnje mesece tu pa tam spije deci mleka, recimo 3x na teden. Pa kaj čem, pač noče. Zdaj je vsaj precej drugih reči, prej ni jedel praktično nič...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2009 20:34:37   
smejčica

Actimel se lahko da tako malim?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2009 21:46:41   
novakatja
Naš pri skoraj dveh letih sploh ne pije mleka. Kakšno skutko poje, pa v vrtcu mlečni zajtrk (upam!). Pa sem se nehala sekirat.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2009 18:16:11   
botrca
Pa mu daj od Mulupe gutten morgen kašico mogoče bo jedel. Če ne pa kaj drugega...saj nič ne moreš če noče.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mamica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2009 18:23:53   
kaya2007
naša je potem nekaj časa pila od novalaca mleko, ki ima okus po vaniliji..zdaj je tudi to ukinila in je nora na kakav user posted image  ji kupujem tistega od milupe, ki vsebuje adaptirano mleko in vitamine.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2009 11:30:58   
Maya80
Moj je tudi star 15 mesecev in noče nobenga mleka. Ko se je pri osmih mesecih nehal dojiti ni vec hotel mleka.Tudi jaz bi rada, da bi kdaj pojedel kakšen gris ali kaj podobnega.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2009 14:21:21   
onur
kakav  ji kupujem tistega od milupe, ki vsebuje adaptirano mleko in vitamine

obstaja od milupe kakšen kakav?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?