mamimo -> RE: Darija Strah - nova ambulanta (30.11.2009 9:56:03)
|
Vidim, da vas je veliko zelo zadovoljnjih z njo. Ampak prav je, da napišemo kaj tudi tiste, ki nismo. Tudi sama sem bila pri njej na NS, pri čemer so me najprej poklicali in mi pregled prestavili za nekaj dni, ker je imela tisti dan, ko sem bila naročena neke opravke. Prestavili so me na petek, ko praviloma dela do 13. ure, jaz pa sem bila naročena ob 15.00. V čakalnici sem bila okoli 14.58, na mizi verjetno kakšno minutko čez tretjo, ob 15.14 pa sem bila že pri avtu. Pregled je trajal slabih 10 minut!!! Nekaj stvari je povedala, določenih stvari, ki so nato zapisane na izvidu pa ne. Vse skupaj je potekalo tako hitro, da preden sem se dobro zavedala, da sem na pregledu, sem bila že pred vrati... Ni pa pozabila omeniti (vsaj dvakrat), da opravljajo tudi morfologijo... Seveda za 110 evrov... Vem, da je bistvo pregleda, da je vse o.k., ampak kljub temu sem pričakovala več. Razočarana sem, zelo, zelo razočarana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Glede na to, da zavarovalnica krije le dva ultrazvoka, se vsakega dodatnega UZ mamice zelo veselimo. Takrat hočemo gledati malo bitjece in ganjeno uživati. Želimo, da je tak pregled posebno doživetje. Tega ni bilo. Zelo očitno je bilo, da se ji mudi domov. In stroškovni vidik: plačala sem ji 6 evrov na minuto! Upam, da vas bo imelo čim manj meni podobno izkušnjo. Uživajte v nosečnosti!
|
|
|
|