Anonimen -> pozor tašče!!!! (8.6.2005 10:45:03)
|
Lep pozdrav! O moji bivši tašči nisem imela nikdar dobrega mnenja kot o osebi. Vem, da je imela težko življenje, vendar sem mnenja, da ji to še ni dajalo pravice, da se vmešava v tuja življenja, konkretno v mojega. Večino časa sem bila vse, samo človek ne in v to je prepričala tudi ostale družinske člane mojega bivšega. Z bivšim sva hodila k njej na obisk bolj zaradi dolžnosti kakor od veselja, ko pa sem ugotovila, da začenjam hoditi k njej na obiske samo še zato, da ji vračam nizke udarce, sem z obiski prenehala. Nisem se hotela spustiti na njeno raven. Zdajšnja tašča je proti bivši angelček in tast tudi. Imata me rada, ker imam rada njunega sina. Smatrata, da če me je izbral njun sin, potem sem dovolj dobra. Ne ocenjujeta me po moji preteklosti in tudi mojega sina iz prejšnjega zakona sta vzela kakor za svojega vnuka. Razumemo se čudovito, čeprav imamo eden čez drugega kako pripombo, ampak konec koncev smo samo ljudje in nihče ni brez napak. Glede na to, da nisem navajena, da se s partnerjevimi družinskimi člani razumem dobro, se mi včasih zazdi, da kaj hočejo od mene, ker so prijazni, vendar se potem hitro spametujem. Z bivšo taščo pa imava šele sedaj normalne odnose. Še se slišiva in vidiva, ker je konec koncev le babica mojega sina in šele sedaj se lahko normalno pogovarjava. Z leti je tudi sama ugotovila, da je glavne napake delal njen sin in da je do ločitve prišlo zaradi njega. In ker je imela tudi sama z njim kar nekaj zelo slabih izkušenj, sva sedaj jaz in moj sin tista, ki imava vstop v njeno stanovanje, njen sin pa ne. Konec dober, vse dobro.
|
|
|
|