|
RE: Čudne navade, part III 22.9.2009 10:15:50
|
|
|
|
Abbey
|
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA Zgleda da sem čist pri tanorih, saj imam teh navad kar nekaj. Trenutno se najbolj ubadam s tem, da bi nehala štet podnapise pri filmih in se trudit, da bi na koncu bila soda številka podnapisov in če ni, potem dodatno prištejem kakšno piko ali vejico, ki je trenutno na ekranu. Štejem stopnice, stebričke, pike, vzorce in črke na kakšnih oblačilih, vratih, tablah, slikah, plakatih....Perilo zlagam in obešam po sistemu; dolgi rokavi bombaž skupaj, kratki rokavi, jeans, trenirke, športne hlače, obleke, majice brez rokavov, ...ampak to se mi zdi bolj red kot čudna navada. Veliko preveč voham stvari, zelo dobro imam razvit voh in okus, zato ko jem kaj novega zmeraj skušam ugotoviti kaj vse je notri v tisti hrani. Doma imam najmanj pet plastenk mehčalca in ko kakšnega zmanjka, moram tako it kupit novega, čisto zmeraj iz trgovine prinesem tudi mehčalec. Stanovanje skoz zračim, perilo že v košu, ko še čakajo pranje sortiram po barvah in po namenu pranja. Ko vzamem kakšno oblačilo iz omare, ga najprej povoham in skušam ugotovit s katerim mehčalcem je bilo oprano. Ko nimam kaj počet in sedim, z eno nogo skoz ponavljam enak namišljen vzorec. Z papirjem načeloma nimam težav, v katero stran je obrnjen, ampak mi je ljubše če se odvija k steni. Ma, verjamem da jih imam še dost, vendar se jih zdaj ne spomnim... Pravzaprav jih je že zdaj preveč. Moj mi pravi, da sem boga ko se tak mučim. hehe jao jao, ne morem verjeti ampak da povohaš in ugotavljaš mehčalec s katerim si prala perilo in vzorec, ki ga rišeš z nogo. itd....hmm ampak folk jaz sem čisto normalna, resno, šele zdaj sem ugotovila.
|
|
|