5ra_28 -> RE: Čudne navade, part III (18.9.2009 9:32:19)
|
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ene ste zmagovalne!! - glede rolic wc papirja..jih imam tudi v omarici in če katera ne gre noter, sem kar živčna. - a sem jaz edina, ki ima rolico wc papirja obratno?! odvija se pri steni. Ker mi tako lepše izgleda! - v kuhinji je vsaka posoda na svojem mestu - jedilni pribor je zložen kot kupljen v kovčku, recimo vilice ena ob drugo v isti liniji, žlica na žlico poravnano navpično, ni to kar tako noter pomešano. Bog ne daj!![sm=smiley36.gif] - vrtljiva barska stolčka morata bit vedno poravnana, pa se otrok vedno obeša gor in jih vrti, sam si že najdem razlog da se vstanem in grem 'kao mimo' da ju poravnam. - prej ko sem delala in imela svojo pisarno, sem imela kaos na mizi in mi je bilo fajno kuul, da sem se samo jaz znašla, zdaj pa imamo delovno mizo pred strankami in imam vedno red. - v hladilniku je vse na svoji polici, recimo jogurti nimajo kaj spodaj za iskat, majoneza, senf in ketchup spadajo skupaj na vratih v enem predalčku, pa take... - na obešalnikih pri vratih obesim torbo vedno na sredinski obešalnik (pa je vedno vseh 5 prostih) - žaluzije mroajo bit zvečer tudi vedno dol, tudi če še niso luči prižgane, ker ko jo bom prižgala, bo že prepozno..bo nekdo delat to kar jaz delam...: - gledam k drugim noter, predvsem oprema - oblačila pa ima moj na tip top in linijo zloženo in poravnano, pa mi je ful fajn, sam men se mojih ne da tako zlagat.
|
|
|
|