A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Tinna -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (7.6.2005 23:23:43)

Mene zanima ali imam samo jaz ta problem glede vozička. Mi že neki časa uporabljamo voziček tako, da Luka stoji v njem obrnjen k meni in ga jaz držim - ampak tako ni mogoče bit eno uro na sprehodu. Če pa ga posedem in zavežem začne takoj protestirat in se dret.
Ne vem ali naj kupimo nov voziček - kakšno lahko marelo al kaj? Ko gledam druge otročke na sprehodih nikjer ne vidim nobenega, ki bi stal v vozičku ali pa bi ga mamica nosila na rokah in zraven peljala voziček, kot to počnem jaz.:((:(( :zmeden::zmeden::zmeden:

Aja Luka ima osem mesecev pa že več kot en mesec prakticiramo sprehode na tak način...:zmeden::zmeden:




dory -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 6:45:29)

Prve pol leta mu je bil vozicek velik sovraznik in je krical s tistim trenutkom,ko sem ga polozila vanj...po pol leta ko je ze raziskoval naokol s pogledi je blo ok...zal samo do takrat ko je shodil :)...kupla sem marelo pa tud ni nc bols....

Je blo pa prou smesno in folk se je ze prou norca delal ko sem v eni roki nosila tamalga v drugi porivala tezek vozicek...ampak to je bil edin nacin da sem mela tisino :)




BARBARA R. -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 6:49:54)

Že ves čas, eno leto, ne obožuje vozičkanja.Zdrži največ 30 min in še to so rekordi.

:muca:




Primoza -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 6:59:38)

Kaj pa če je obrnjen naprej in če je hitrost vožje velika?




puncica -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 7:12:14)

Ja ja poznamo to, naša se tako suče v vozičku, da jo je treba skoz z eno roko držat, zato pa tud gremo na sprehod zlo malo z vozičkom. Ona skače, se obrača, gleda nazaj, stoji,... vse sam sedela ne bo, da bi jo pa prvezala ni šans, se dere ko zmešana. V mareli je sicer še kake pol ure tiho in gleda naprej ampak potem pa akcija. Mi raje gremo kr s triciklom na sprehod pa je mir, lepo vidi vse in je pridna, pa še dol lahko gre kadarkoli želi.:bravo::bravo:




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 8:10:46)

Dej mu kej v roke za grickat, pa s bo motil.




Primoza -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 8:20:29)

Ali kepico sladoleda, zdaj ko je poletje.




Skabi -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 8:23:27)

Ko gremo mi na sprehod z obema in vozičkom, se največkrat konča tako, da tamalga v roki nesem, triletnik pa se pusti v vozičku vozit. Zgleda, da mojim otrokom postane voziček všeč šele takrat, ko so zanj že preveliki.




Maxica -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 8:25:56)

Pri nas nikoli ni bilo panike v vozičku. Edino če se sprehajava pa res bolj dolgo (okrog dve, tri ure naenkrat), začne malo jamrati, pa ga malo nesem en čas, potem je pa ok. Imava pa cel voziček igrač s sabo, tako da se skoz lahko zamoti s čim.




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 8:49:46)

Ta, to, kar predlaga primoza, bi dejansko lahko užgalo. Sladoled v roke in šprint!
Drugače se pa Tibor tudi ni nikoli hotel voziti v vozičku. Včasih, ampak samo ob cestah, da je lahko avtomobile gledal. Kakšnih 15 minut, potem je bila pa že kriza. Samo ga nikoli nisem vzela ven, razen enkrat, ko je bil star 4 mesece in bi se drugače po moje zadušil.
Jaz sem pa še trikolesnik z napihljivimi gumami nabavila, da bomo s kužkom in dojenčkom lepo v naravo, po travnikih in gozdovih hodili. Malo morgen, natanko dvakrat smo šli za 15 minut.




Tinna -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 9:02:50)

Ma pri nas ne pomaga nobena igrača sej imamo spodaj košaro polno samo igrač pa ni nobena dovolj zanimljiva zanj. Saj, ko je bil majhen je bil rad v vozičku ampak zdej pa bi rad samo stal. Ma sej jaz bi ga tudi pustila, da se dere pa se kar obrne in če je zvezan začne kar z glavo v voziček zabivat...pravi samomorilec naš mali.:)-
Ja sladoled bi ga pa verjetno za neki časa pomeril tako kot tudi ta velika plastična flaša...ma po petih minutah se vsega naveliča.
Mi smo tud nabavli trikolesnik sej po eni strani še dobro, da ima en sam ročaj, ker prej ko smo imeli zložljivega Chiccota in je imel dva ročaja si ne predstavljam kako bi imela Luko v eni roki in z drugo peljala voziček.
Za doma po vasi gremo pa res s triciklom in tam je ves srečen in greda vse okrog sebe...a v mesto ne morem it ravno z triciklom. Jaz ne vem al samo pri nas tako al kaj ampak ko gremo na sprehod in je kar nekaj mamic, ki se sprehaja smo mi edini, ki v vozičku stojimo.
Ali obstaja kakšen stoječi voziček?:)-:)-:)-:)-




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 9:14:16)

Voziček???:zmeden2:Kaj je že to?:zmeden2:
Uporabljali smo ga približno deset mesecev.




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 9:20:05)

Ne bi vedela, če obstaja stoječi voziček, lahko pa ga daš v tisto nakupovalno torbo na kolesih (smajli).
Sicer pa smo se mi tudi kakšno leto vozili samo v triciklu. Tudi v mesto.




Primoza -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 9:23:55)

Tisti sladoled sem rekel malo v šali, malo zares. Zadnjič sem ga dal prvič Žanu pa zdaj vedno nori za njim in ga zahteva od starejše sestre. Seveda se mu pri prehranjevanju s sladoledom zgodijo tudi nesreče, amapak zelo uživa.




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 9:29:18)

Nesreče...jaz ponavadi vedno naročim oz. kupim vanilijev sladoled, ki je bele barve, tako da ni panike, da ne bi plo z obleke :)- Ga pa naš fant zadnje čase kar veliko in rad je :bravo:




Tinna -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 9:30:24)

Ja naš Luka se tudi kar trese, ko kdo od nas liže sladoled in začne kar protestirat, če mu ga slučajno ne damo probat. :)-:)- Ja tudi otroci dobro vedo kaj je dobro.;)




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 11:48:03)

Pri nas je tudi do lani vanilija zalegla, zdaj pa hoče ČOKOLADO!




ribica. -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 11:58:18)


Naša se sicer rada vozi, še zdaj pri 20-ih mesecih, čeprav je imela vmes eno obdobje, ko se je obnašala isto kot tvoj. Nenehno obračanje in sukanje z ritjo sem in tja. To je bilo v času, ko se je začela sama mal že postavljat na noge. V tistem času pa smo ravno kupili marelo, za k babici, in ugotovila sem, da se v mareli raje vozi. Tam notri je pa lepo sedela. Po moje ji je bilo všeč, da je bila bolj pri tleh. Sedaj smo že nekaj časa spet pri terencu, čeprav je zdaj njej vseeno. Je pa res, da ima rada hitro vožnjo. Kadar hodim počasi, vedno hoče ven.




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 12:19:45)

Ja, sem že pomislila, da bi bila za vas mogoče tista marela primerna, ki ima čisto kratko sedalo, da noge dol bingljajo, oziroma so pozneje na tisti plastiki spodaj. Če drugega ne, tam ni toliko prostora za menevriranje.




Primoza -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 15:05:22)

Pri nas pa so že od nekdaj nori na jagodnega. Še dobro, da ima vedno več roza oblačil.




polona2 -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 16:24:47)

Zelo rada se vozi v vozičku, v njem spi, bere knjigico, niti enkrat se ni jokala, da bi hotela ven ali kaj podobnega, najbrž to sledi, ko bo shodila.




Anonimen -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (8.6.2005 16:36:58)

Jaz pa si moram rolerje omislit,ker enostavno več ne dohitevam mojga škrata.
Aj kje so tisti časi,ko smo se lepo počasi z vozičkom pred sabo sprehajali?




Tinna -> A se vaši škratki radi vozijo v vozičku? (10.6.2005 19:47:59)

O moram se malček pohvalit oz. mojega škratka. Pred dvemi dnevi smo kupili marelo Zappa pa že dva dni smo bli na sprehodu po tri ure skupaj in je ves čas zdržal v vozičku in sploh ni težil...danes pa je celo zaspal eno uro. Skoraj ne morem verjet! :bravo::bravo::bravo: Očitno se v tem vozičku ne more premikat in se ne upa obrnit tako, da se je kar udal v usodo. Upam, da nam bo dobro služil še naprej. :bravo::bravo::bravo:




Stran: [1]