Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 15:25:06
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Prvo super za novi del bravo me Midve pa sva danes v Lenartu. Sem morala k zdravniku in ker moje ni bilo sem šla nadomestnemu. Me je pregledal tak fajn dohtar, oči je imel tak lepe da sem ga samo gledala . Ugotovil je, da imam levo uho vneto in dobila sem antibiotike in kapljice. Ne sme pa mi priti voda v uho vsaj mesec dni. No, pa da se pohvalim ..z Lijo greva naslednji teden za 4. al pa 5. dni v terme Banovce Imata mami in ati počitnice plačane, pa je ati bil tak dober, da je reko da odstopi nama z Lijo. On bo šel samo za 2 dni Jeeeeiii, spet bomo same punce na počitnicah. Lepo mi bodite, grem zdaj 3.del do konca prebrat. zate in tvoje uho! za atija, da greste punce na počitnice. Samo, da boš pazila na uho, da se ne boš tunkala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 15:27:18
|
|
|
|
Nina00
|
Čebeica maja kako fleten fantalin A to se mamici tako smeje? Sedaj grem pa še 3. del do konca prebrat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 15:59:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: yania zdej grem kuhinjo pospraviti, pa perilo z dveh štrikov, dokler je še mir, ko Timon spi....sva s sestro jedle svaljke pa pohane šampinjone in solatka seveda...ma prav dobro kosilo je bilo...mi ne paše vedno tisto meso.... Mi smo tudi imeli danes brezmesno kosilo. Pa še babi smo imeli na kosilu, je priletela za dobro urco. Je blo prav fino Mi tudi. Edino če se jajček šteje za meso? Smo imele punce (tatko dela) krompir, špinačo in jajček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 15:59:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 prave klepetulje ste, vam ob 3 otrocih kar težko sledim Sej mam tud jaz 3, ne sam ti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 16:01:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! ma kaj že pol leta, madonca kako čas leti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 16:02:33
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA za zobek! ČEBEICA MAJA, luškan pobček. Sam ne zamert, slike jaz ne morem menjat. Tak da če se bo felix zvečer dalo, jo bom lepo prosila, da menja. Podatke pa bom vpisala. Pri nas pa dežuje. Pa me smo vseeno šle ven, sej pa nismo iz cukra! Najbolj mokra sem bila seveda jaz, ker sem pozabla vzet marelo zase, Tija je svojo imela, Nika pa plenico čez voziček. Drugače je pa tak tužen dan...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 16:05:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: yania zdej grem kuhinjo pospraviti, pa perilo z dveh štrikov, dokler je še mir, ko Timon spi....sva s sestro jedle svaljke pa pohane šampinjone in solatka seveda...ma prav dobro kosilo je bilo...mi ne paše vedno tisto meso.... Mi smo tudi imeli danes brezmesno kosilo. Pa še babi smo imeli na kosilu, je priletela za dobro urco. Je blo prav fino Mi tudi. Edino če se jajček šteje za meso? Smo imele punce (tatko dela) krompir, špinačo in jajček. Ne, jajček ne šteje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 16:54:17
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 6 MESECEV MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! vse najboljše ,...... jaz pa čakam da mi nečakinja pride tamalga mal animirat, da jaz še kej pospravim...vsi ostali pa podstrešje rihtajo ker bo kosovni odvoz in imamo že celo dvorišče naloženo ene krame...se mi zdi, kot bi bili zbiralci lesa, od raznih omar vratca, pa razstavljene postelje, pa vrata...ma ni da ni...če kdo rabi kak poseben odtenek lesa, naj kar k nam pride Timon je v naročju in tipkava...ostalo ga ne zanima trenutno...najboljš je pr mamici
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 16:59:11
|
|
|
|
yania
|
Sem pa bila danes v C&A in sem mu kupila tako luškan brezrokavnik (kot puhovka), žametke, in majčka z dolgimi..vse skupaj za 14.95 E...je bilo v kompletu in sem seveda dala babibonus bon, ko je potem 50% ena stvar znižana...in ker je bil to komplet je bila pač taka cena...ma pravi frajerček bo... A ste dobile ostale bone od 7-12 meseca od DMja? (tiste ki ste se včlanile)...moja kolegica jih ni dobila,pa ne vem zakaj ne..prve od 0-6.meseca pa je
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 17:44:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sem pa bila danes v C&A in sem mu kupila tako luškan brezrokavnik (kot puhovka), žametke, in majčka z dolgimi..vse skupaj za 14.95 E...je bilo v kompletu in sem seveda dala babibonus bon, ko je potem 50% ena stvar znižana...in ker je bil to komplet je bila pač taka cena...ma pravi frajerček bo... A ste dobile ostale bone od 7-12 meseca od DMja? (tiste ki ste se včlanile)...moja kolegica jih ni dobila,pa ne vem zakaj ne..prve od 0-6.meseca pa je jaz sem jih danes dobila, moram še pogledat kaj je sploh noter, da vidim kaj mi rabi in kaj ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 18:38:13
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo jaz sem oddala glasove, za vse naše tekmujoče otroke go go
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 18:39:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sem pa bila danes v C&A in sem mu kupila tako luškan brezrokavnik (kot puhovka), žametke, in majčka z dolgimi..vse skupaj za 14.95 E...je bilo v kompletu in sem seveda dala babibonus bon, ko je potem 50% ena stvar znižana...in ker je bil to komplet je bila pač taka cena...ma pravi frajerček bo... A ste dobile ostale bone od 7-12 meseca od DMja? (tiste ki ste se včlanile)...moja kolegica jih ni dobila,pa ne vem zakaj ne..prve od 0-6.meseca pa je u dobro, da si me spomnila, da moram še ta bon vnovčit. si se pa dobro spomnila, da vzameš komplet. pol si dobla za 7,5 evra... mamaM, a šele danes si dobla... jaz sem že kak mesec nazaj... ko se nasl. vidimo ti bom dala, če kaj takega rabiš... men je vsaj 3/4 brezveze.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 19:03:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Sem pa bila danes v C&A in sem mu kupila tako luškan brezrokavnik (kot puhovka), žametke, in majčka z dolgimi..vse skupaj za 14.95 E...je bilo v kompletu in sem seveda dala babibonus bon, ko je potem 50% ena stvar znižana...in ker je bil to komplet je bila pač taka cena...ma pravi frajerček bo... A ste dobile ostale bone od 7-12 meseca od DMja? (tiste ki ste se včlanile)...moja kolegica jih ni dobila,pa ne vem zakaj ne..prve od 0-6.meseca pa je u dobro, da si me spomnila, da moram še ta bon vnovčit. si se pa dobro spomnila, da vzameš komplet. pol si dobla za 7,5 evra... mamaM, a šele danes si dobla... jaz sem že kak mesec nazaj... ko se nasl. vidimo ti bom dala, če kaj takega rabiš... men je vsaj 3/4 brezveze. ti kupuješ od curaprox stvari? meni bon ne rabi, pa še kak verjetno ne, to so stare zaloge; samo ti si verjetno prej oddala prijavo kot jaz al ne? sej drug teden bom šla malo v DM-vlažilni robčki, tosama krpice pa hipp izdelki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 19:09:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA za zobek! ČEBEICA MAJA, luškan pobček. Sam ne zamert, slike jaz ne morem menjat. Tak da če se bo felix zvečer dalo, jo bom lepo prosila, da menja. Podatke pa bom vpisala. Pri nas pa dežuje. Pa me smo vseeno šle ven, sej pa nismo iz cukra! Najbolj mokra sem bila seveda jaz, ker sem pozabla vzet marelo zase, Tija je svojo imela, Nika pa plenico čez voziček. Drugače je pa tak tužen dan... Najaa, kavica pa je padla kljub dežju
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 19:44:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
Moja miška je že zaspala; zdaj par večerov smo imeli težave za zaspat pa pol so bla prebujanja in jok, da je bilo kr pestro do polnoči; od polnoči do 6ih pa kr dojenje na dve uri tako da sem kr zaspana; prejle je hodila spat ob 21:30 pa je premaknila na 21ti pa na 20:30, prejšnji teden na 20to in očitno niti to ni bilo ok tako da sem jo danes 19:15 že kopala in sva se na pisarniški stol usedle, zibale sm in tja ter sem ji prepevala http://www.youtube.com/watch?v=3jGt4dX4_hY in je po 5minutkah zaspala, jo odložla v posteljco in zdaj spi; bomo vidli do kdaj zdaj pa grem z možem čvekat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 19:57:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer! Kako smo? Mene desna bezgavka pri ušecu boli, da je za znoret! Tasa se ti pridružujem pri bolečini.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 20:00:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
tasa_m
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 20:26:07
|
|
|
|
Lolita23
|
kokica in tasa Kaj bomo vsi zboleli ali kaj?? Na polzeli že imajo gripo v šoli Pri nas tamala prebolela, moj zboleva-prehlad, sicer pa ga ima moj skozi, prvo leto ko sva bila skupaj je bil v prvih 4 mesecih 5 krat prehlajen in se kot kavalir ni hotel poljubljat, da jaz ne bi zbolela, sem se kar žrtvovala , pa nisem zbolela niti enkrat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 20:41:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce moje, jaz vas zapuščam, ker me preveč boli... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 16.9.2009 20:51:54
|
|
|
|
trezika
|
čer Čestitke za 4. del smo pridne ratale
|
|
|
službaksenciste zadovoljni s svojo službo?da, zelo (
26%)
da, še kar (
24%)
tako, tako (
20%)
ne preveč (
11%)
niti malo (
19%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!