|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež $$$
7.6.2005 22:56:55   
maja_
Včeraj smo se končno odpravili po avtosedež za našega 9m Vida, od 9 kg naprej in sem kar mal potrta. A je res nujno zanj odšteti 60.000 sit in navzgor? Saj ne, da bi šparala pri varnosti otroka, ampak jaz sem mislila, da bomo za 50.000 kaj dobili, pa povsod Romer gor , romar dol, cena pa 77.000:pujs:. O.k., saj bomo tako dal, sam ni to vseen mal preveč? Katere sedeže imate, ali mi zna katera svetovat kaj kvalitetnega, men se res ne da vse Slovenije obrnit, vsak pa svoje blago hvali. Ali je ta dragi Romer res tko "top"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avtosedež $$$
7.6.2005 23:18:42   
Spark
Hojla!

Enako kot ti se tudi jaz ubadam z avtosedežem od 9 kg naprej. Na začetku sva imela lupinico Romer ki je bila res super (kupila sem rabljeno). Prejšnji mesec pa sva prešla na avtosedež od 0 do 18 kg, ki pa se mi ne zdi v redu. Sedaj pa iščem nov avtosedež in se res vse vrto okoli Romerja, cene pa fajn zasoljene. Zdi pa se mi res najboljši. Tako da res ne vem kaj bi:zmeden: Mi je res preveč dati tolko denarja. Ampak pri taki stvari pa se res ne sme šparati. Mogoče bom šla v Avstrijo pogledat. Drugače pa iščem po oglasniku kaj pametnega, pa se nič ne najde.

Lp

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avtosedež $$$
7.6.2005 23:25:00   
vesni
Ja ta romer je res top kar se varnosti in kvalitete tiče pa tudi udobja za naše malčke. Jest mam duo plus isofix pa sem zelo zadovoljna pa tko lepo not sedi res je prva klasa. Drugač če maš tak avto da ma isofix stane moj 70000 sit ta je najboljši, če pa nimaš isofixa pa na navadni pas stane isti 50000 imenuje se pa king ts plus. To pa lahko naročiš prek interneta prek spletne trgovine sonček, v baby centru pa so ful dražji. Tko da jest mislim če za avto odštejemo 3,4,5 milijonov ali več pa tud tistih 70000 ni odveč za varnost otroka. Jest ti svetujem odločitev pa je tvoja ma pa ta sedež v bistvu vse pluse pa dobr nakupuj pa pa

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avtosedež $$$
7.6.2005 23:29:22   
vesni
Pa še to sem pozabla povedat da rabljen avtosedež sploh ni fajn kupovat ker to je kot žakelj brez podna nikol ne veš kaj kupiš lohk je bil pa že sesut pa to pomen manjšo varnost za tvojega otroka tko da bi jest raje 2 krat premislila če bi rabljenega kupla 20000 daš zraven pa maš novga

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avtosedež $$$
8.6.2005 8:02:34   
lacoste7
Mi imamo pa enega MAXI COSI, ta drugega pa RAMATTI, ki je kopija MAXI COSI in smo z obema ful zadovoljni, pa še cene so čisto o.k. MAXI COSI je bil enih 35.000,00, RAMATTI pa v akciji 25.000,00

Seveda pa nobeden ni ISOFIX.
Rabljenega pa ti tudi jaz ne priporočam, ker nikoli ne veš, če je imel prejšnji kakšno nesrečo.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avtosedež $$$
8.6.2005 8:08:37   
Lenny
Maja, upam, da informacija ni preveč zastarela, ampak pred dvemi leti se je splačalo kupiti Roemerjeve sedeže pri prodajalcu avtomobilov, če imata v avtu iso-fix sistem. Mi smo prihranili okoli 20.000,00 SIT. Edino barve blaga nismo mogli zbirati, ker ima Nissan zase rezerviran en vzorec.
Lp

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avtosedež $$$
8.6.2005 8:15:10   
Primoza
Ali mi lahko pojasnite, kako se lahko ne opazi, če je imel prejšnji z avtosedežem že prometno nesrečo?

In če je imel takšno, da se ne opazi na avtosedežu, kako lahko vpliva na kakovost avtosedeža.

Drugače pa je prvo, da ima avtosedež varnostni certifikat najpogosteje nemškega podjetja TÜV, ki se s tem ukvarja.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avtosedež $$$
8.6.2005 8:41:31   
mehurčica
Mi imamo Maxi Cosi XP in smo zelo zadovoljni-David sploh.:)
http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/2288/
Sicer pa je na levi strani gumbek z avtosedeži in si lahko malo Sončkove cene pogledaš, če je kaj ceneje. Imajo tudi Romerja.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avtosedež $$$
8.6.2005 9:01:46   
Anonimen
Se stinjam s primozo, tako glede nesreč pri rabljenih avzosedežih kot glede certifikata. Tudi cenejše avtosedeže se da dobiti, pa so čisto v redu.

(odgovor članu maja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avtosedež $$$
8.6.2005 9:15:18   
TVN
Info od Lenny mislim, da kar drži. Mi imamo Renaulta in Isofix. Vprašaj pri proizvajalcu avtomobilov.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avtosedež $$$
8.6.2005 9:21:25   
Primoza
Toliko v pojasnilo mojega razmišljanja; rabljenih se ne kupuje čelad, ker tam pa res nastanejo mikrorazpoke.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avtosedež $$$
8.6.2005 9:44:29   
Anonimen
Romer ima njaboljše ocene kar se tiče varnosti, udobja, uporabe... Zame je najpomembnejša varnost in sva zato tudi kupila Romer King.
Sva pa imela srečo, saj so imeli lanske modele znižane, tako da sva ga plačala 42 000 sit, v redni prodaji pa je bil 57 000.

(odgovor članu maja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avtosedež $$$
8.6.2005 14:55:51   
polona2
Mi imamo sicer Maxi Cosi XP, sem pa videla v Pikapolonici malce prijaznejše cene Concordov, poglej na njihovo spletno stran,
splača se ti počakati na kakšno akcijo, lp!

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avtosedež $$$
8.6.2005 16:50:40   
SaaS
Tudi jaz sem v fazi, ko bo lupinco počasi treba zamenjati z naslednjim sedežem, saj naš sonček pridno raste... Kar se cen tiče, nisem še najbolj seznanjena. Glede kvalitete, pa priporočam, da si ogledaš rezultate testov različnih avtosedežev (AMZS). Teste najdeš v starejših številkah Motorevije ali na www.motorevija.si pod rubriko testi. Mislim da so podatki kar zgovorni in pomoje zanesljivi. Jaz mam se kakšen mesec ali dva časa, da se odločim.
Lp

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avtosedež $$$
8.6.2005 17:49:51   
Primoza
Tukaj bi samo pripomnil, da so rezultati motorevije sicer primerljivi s tujimi, vrstni red uvršenih pa ni nekaj kar bi vzeli za suho zlato - poglejte še malo po drugih testih, ki jih delajo po Evropi. Vsak pa najde kakšnega, ki je zanič, vendar pa bi morali izvesti teste s kakimi petimi iste vrste, da bi videli če ni bilo čisto naključje.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avtosedež $$$
8.6.2005 21:25:15   
Lianna

Najboljš da pogledaš najnovejše teste in se odločiš na podlagi tega. V nekaterih revijah imaš celo predstavljene sedeže, ki so jih ocenili. In tam ti piše vse kar je pomembno. Romer in Maxi Cosi imata najboljše ocene najnovejših testo. Mislm da se pr avtosedežih pa le ne bi smel šparat. Gre le za varnost otrok in to je najbolj pomembn.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avtosedež $$$
8.6.2005 22:39:21   
MEGY_Patricija
Mi imamo pa že 7 leto sedež od breviya z visokin vzglavjem in stranicami nastavljiv po višini, da otroček lahko notri tudi spi ima snemljivo podlogo in je erik star že 3 leta in ima 17 kilogramov pa v njem še vedno sedi kot kralj na betajnovi .Ima pa tudi železno okovje za večjo varnost kupljen je bil v Arielu a žau pred 7 leti stal pa je tam okrog 15-17 tisoč ,če pa jih še imajo pa itak ne vem a mi smo zelo zadovolni z njim.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Avtosedež $$$
10.6.2005 11:41:15   
Primoz-2
Za nasga Vida smo Romerja King TS plus Tobias narocili preko ebaya (155 EUR + 10 EUR postnine v Avstrijo od koder ga je prinesel kolega).
Drugace pa je bil v Minhnu enak za 158 EUR v trgovini. Skratka, nasi trgovci majo dobr marze...ce se le da, kupimo v tujini.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?