Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 15:19:53
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: higuys dadi, dadi...telefon Mi je čudno , da ni že tukaj žena padla ven ------------------- Če bi se začela že tukaj dret, ne bi bila sploh finta, ne? Skratka, dober štos, samo slabo zaigran . no vsaj ena, da mi da prav . čeprav... se tudi jaz ne bi TAKOJ začela dret, ampak bi počakala, da se do konca zaveže (tako kot se je on: tu sam sa suprogom...) saj zato se mi zdi da je nateg...kaj je imel za razlagat s kom je , saj ga Lulek ni nič vprašal ... Nisem pa uspela dešifrirat kaj se je gospa drla drla se je nekaj v stilu: Davore svinjo jedna... ja tebi naručujem rođendanske čestitke a ti ševiš tamo neke droljetine....
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 16:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam kako je žena vedela št. hotela oz. hotelske sobe??
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 17:51:35
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys dadi, dadi...telefon Mi je čudno , da ni že tukaj žena padla ven Res . Butl. Možno, da ni razumela... če je res, potem si je res boga, če pa je nateg, pa toliko bolje. Ne bo še eden zakon šel pa pa
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 18:00:30
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Sam kako je žena vedela št. hotela oz. hotelske sobe?? TUT MEN JE ČUDNO...Jaz bi mu kar na vrata šla čestitat, če bi vedla kje je..
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 18:10:49
|
|
|
|
Pikec
|
Jst pa čist verjamem, da se najde tud tak butl. Je pravu sodelavc, da ko je bla še bivša juga in je delal v sarajavu v enem orenk velikem gradbenem podjetju, da so zaposlenim dali službena stanovanja. In je pol blo tko, da je v istem bloku oz. naselju blo ful zaposlenih iz nekega podjetja (sej v LJ je blo isto). Je blo pa naselje velikih stolpnic (je povedal ime sam zapomnila si pa nisem). In se je en njihov sodelav, vodja neke divizije oz. TOZDa hvalil, da je ljubici zrihtal flet v isti stolpnici. Tko da jo je imel pri roki za kak popoldanski kviki. Pol pa je enkrat razložil ženi, da gre za par dni na službeno pot in je s kovčkom in vso potrebno opremo za na službeno pot odmaširal nekaj nadstropij višje na ''službeno pot''. Pol pa en večer krepko proti polnoči (da ga ja ne bi kdo videl) nese ljubici smeti v kontejner in to kar v papučicah in pižami. Ker pa je včasih avtopilot čudna stvar lepo zamašira namesto v stanovanje od ljubice lepo v lastno stanovanje... kako je žena pogledala ko ga je sredi ''službene poti'' dobila v pižami in papučicah doma.... baje je blo zanimivo. So se pa na njegov račun v Sarajevu še dolgo smejali, sploh ker se je prej tko hvalil kako si je ja fajn zrihtal ženo in ljubico pod isto streho .... Tko da butli se najdejo.
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 18:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža . sem se prav nasmejala, verjamem pa, da njegovi ženi in njemu ni smešno. Mogoce se bolj kot vsem, ki poslusamo. Pa sta docakala pet minut slave
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 19:13:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK posle jeb**** nema kajanja
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 19:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst pa čist verjamem, da se najde tud tak butl. Je pravu sodelavc, da ko je bla še bivša juga in je delal v sarajavu v enem orenk velikem gradbenem podjetju, da so zaposlenim dali službena stanovanja. In je pol blo tko, da je v istem bloku oz. naselju blo ful zaposlenih iz nekega podjetja (sej v LJ je blo isto). Je blo pa naselje velikih stolpnic (je povedal ime sam zapomnila si pa nisem). In se je en njihov sodelav, vodja neke divizije oz. TOZDa hvalil, da je ljubici zrihtal flet v isti stolpnici. Tko da jo je imel pri roki za kak popoldanski kviki. Pol pa je enkrat razložil ženi, da gre za par dni na službeno pot in je s kovčkom in vso potrebno opremo za na službeno pot odmaširal nekaj nadstropij višje na ''službeno pot''. Pol pa en večer krepko proti polnoči (da ga ja ne bi kdo videl) nese ljubici smeti v kontejner in to kar v papučicah in pižami. Ker pa je včasih avtopilot čudna stvar lepo zamašira namesto v stanovanje od ljubice lepo v lastno stanovanje... kako je žena pogledala ko ga je sredi ''službene poti'' dobila v pižami in papučicah doma.... baje je blo zanimivo. So se pa na njegov račun v Sarajevu še dolgo smejali, sploh ker se je prej tko hvalil kako si je ja fajn zrihtal ženo in ljubico pod isto streho .... Tko da butli se najdejo. Tale je pa res svetska... Dober je bil jaoo me zanima kaj je rekel ženi,ko ga je zagledala v pižami pa copatah?
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 19:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst pa čist verjamem, da se najde tud tak butl. Je pravu sodelavc, da ko je bla še bivša juga in je delal v sarajavu v enem orenk velikem gradbenem podjetju, da so zaposlenim dali službena stanovanja. In je pol blo tko, da je v istem bloku oz. naselju blo ful zaposlenih iz nekega podjetja (sej v LJ je blo isto). Je blo pa naselje velikih stolpnic (je povedal ime sam zapomnila si pa nisem). In se je en njihov sodelav, vodja neke divizije oz. TOZDa hvalil, da je ljubici zrihtal flet v isti stolpnici. Tko da jo je imel pri roki za kak popoldanski kviki. Pol pa je enkrat razložil ženi, da gre za par dni na službeno pot in je s kovčkom in vso potrebno opremo za na službeno pot odmaširal nekaj nadstropij višje na ''službeno pot''. Pol pa en večer krepko proti polnoči (da ga ja ne bi kdo videl) nese ljubici smeti v kontejner in to kar v papučicah in pižami. Ker pa je včasih avtopilot čudna stvar lepo zamašira namesto v stanovanje od ljubice lepo v lastno stanovanje... kako je žena pogledala ko ga je sredi ''službene poti'' dobila v pižami in papučicah doma.... baje je blo zanimivo. So se pa na njegov račun v Sarajevu še dolgo smejali, sploh ker se je prej tko hvalil kako si je ja fajn zrihtal ženo in ljubico pod isto streho .... Tko da butli se najdejo. Tale je pa res svetska... Dober je bil jaoo me zanima kaj je rekel ženi,ko ga je zagledala v pižami pa copatah? Pravis, da je res...A ni bil to en vic?
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 19:54:23
|
|
|
|
maychi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač Sam kako je žena vedela št. hotela oz. hotelske sobe?? To pa res ni noben problem. Pokličeš na recepcijo in prosiš za št. sobe tega in tega, da ga lahko direkt v sobo kličeš.
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 20:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst pa čist verjamem, da se najde tud tak butl. Je pravu sodelavc, da ko je bla še bivša juga in je delal v sarajavu v enem orenk velikem gradbenem podjetju, da so zaposlenim dali službena stanovanja. In je pol blo tko, da je v istem bloku oz. naselju blo ful zaposlenih iz nekega podjetja (sej v LJ je blo isto). Je blo pa naselje velikih stolpnic (je povedal ime sam zapomnila si pa nisem). In se je en njihov sodelav, vodja neke divizije oz. TOZDa hvalil, da je ljubici zrihtal flet v isti stolpnici. Tko da jo je imel pri roki za kak popoldanski kviki. Pol pa je enkrat razložil ženi, da gre za par dni na službeno pot in je s kovčkom in vso potrebno opremo za na službeno pot odmaširal nekaj nadstropij višje na ''službeno pot''. Pol pa en večer krepko proti polnoči (da ga ja ne bi kdo videl) nese ljubici smeti v kontejner in to kar v papučicah in pižami. Ker pa je včasih avtopilot čudna stvar lepo zamašira namesto v stanovanje od ljubice lepo v lastno stanovanje... kako je žena pogledala ko ga je sredi ''službene poti'' dobila v pižami in papučicah doma.... baje je blo zanimivo. So se pa na njegov račun v Sarajevu še dolgo smejali, sploh ker se je prej tko hvalil kako si je ja fajn zrihtal ženo in ljubico pod isto streho .... Tko da butli se najdejo. Tale je pa res svetska... Dober je bil jaoo me zanima kaj je rekel ženi,ko ga je zagledala v pižami pa copatah? Pravis, da je res...A ni bil to en vic? jaz sem tud slišala, da je to vic lahko pa, da je ponarodeli
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 16.9.2009 21:06:41
|
|
|
|
Pikec
|
Ma ni vic. Sodelavc je z imenom in priimkom vedel povedat kdo je ta tip. Pa kje v Sarajevu je blo. Razen če je vic obrnu v resnično zgodbo. Tega ne vem. Ampak desc k je to pravil ni mel lih smisla za vice pravit, tko da kar verjamem. Drgač pa sej dost variant 'sej ni res pa je' je po resničnih dogodkih.
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 17.9.2009 8:53:32
|
|
|
|
ssevin
|
Eh, to je neka finta, ni nič res.
|
|
|
|
RE: Varal ženo in se izdal 17.9.2009 12:47:26
|
|
|
|
srki
|
zaradi poslušnosti ali branosti se marsikaj naredi, možno pa je, da je tudi res.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?