khurde -> RE: Katero nosilko izbrati??? (16.9.2009 10:00:33)
|
jančika, je isto, je. poguglaj, pa boš videla slikce. z obroči se imenuje ring sling oz. ruta/trak z obročem. in un sling (štorklja) je v bistvu pouch sling. samo pri nas pa celo obe vrsti slinga nekateri imenujejo štorklja al pa samo sling, pol pa naprej a je z obroči ali ne, pa eni dizajni pouchev imajo odebeljeno kot na tvoji sliki, drugi ne itd. ... pa saj nima veze. [sm=smiley1.gif] sempervivum, men je bil ring sling super. sem malo razmišljala in edino, kar mogoče ne bi bilo tok ok, če bi hodila na avtobuse z njim (kak LPP npr.) je to, da je tam vroče, otrok je pozimi oblečen, pa še greješ ga s telesom. in v tem primeru bi bil kak hotsling (navaden pouch sling) skor boljša ideja, ker lahko otroka vzameš ven in ga daš nazaj noter, brez da bi ring sling moral ponovno zlagat (jaz sem ga vedno znova zlagala, ko sem jo dala ven, ker drugače je čudno ležala, kasneje, ko je sedela not, pa ne več). in če nimaš koga ob sebi, da ti pridrži otroka, je zoprno, odložit ga sredi zime nekam je praktično nemogoče. moji je bil že obisk knjižnice pozimi muka, ker ji je postalo prevroče, je pa itak odvisno od otroka. ker čez poletje, ko sem jo dala samo v majčki not, pa je lah prespala tudi par ur.
|
|
|
|