Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 7:35:45
|
|
|
|
CUKRČEK
|
tud pri nas so oboji ata in mama. Midva sva pa mami in oči/očka.
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 8:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo nism sam jst čudna . . tako moj pravi jst imam pa ta 'problem'. .sm iz primorske in živim pri mojmu na dolenskem Pri nas je pač nona in nono in mama je pač mama (to sm samo jst), tu pa majo mama pa ata, pa tudi babi pa dedi. Sam meni ni ušeč da bo moj otroček klicu taščo mama!!!! Sicer se o tem nismo še nič pogovarjali, pa tudi nevem kako bi jst to načela. Pomoje najbolš da ko bo otroček, začnem kar jst takoj klicat taščo babi.
|
|
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 10:52:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ko sem bila noseča, me je moja mami milo prosila, naj je njen prvi vnuk ne kliče mama, da bi bila ona rada babi ... no in zdej je tako, da kličemo mojo in njegovo mami babi, mojega in njegovega očeta dedi in včasih dodamo še ime zraven ... imam pa jaz tudi še živa mojega dedija in babi in jima tut kar rečemo dedi in babi, ker si sploh ne predstavljam, da bi ju zdaj drugače začela klicat, ko ju že celo življenje tako.
|
|
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 11:01:18
|
|
|
|
blaža
|
kot si sami izberejo stari starši. pri nas imamo po moževi strani nono in nonota in po moji strani babico in dedka. njihova pra non se je pa prekrstila in to sama v staro nono. meni ni blo všeč, ma ona se je že sama tako oklicala in pa naj bo, pa je tako tudi ostalo. kot če. edin mi ni lepo, da bi jih klicali samo po imenih.
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 11:10:36
|
|
|
|
mayamaya
|
ah, jaz imam tudi tle problem. sicer v mojih starših. ker smo z obale je navada da sta nono in nona, ma moja mami pa ni primorka in je že rekla, da ona pa nona ne bo. meni pa neka babi glih ni všeč, mogoče stara mama... ampak je to pol meni tako bolj za starejše... bo še zanimivo
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 11:11:46
|
|
|
|
NATAŠA35
|
moja starša in njegova so babi in dedi, včasih pa tudi ime zraven, ker moj tas in tašča sta že pokojna...njegova babica se je od nekdaj klicala mama, kar meni nikoli ni bilo všeč, tako da je postala prababi...jaz sem mami in moj je ati in vse klapa
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 11:13:18
|
|
|
|
MMMojca
|
Moja starša bosta nona in nono (Primorca), njegova pa dedi in babi.
|
|
|
|
RE: Kako boste določle, kako klicati dedka in... 17.9.2009 11:13:40
|
|
|
|
kasso
|
babika in dediko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?