Čepki v ušesih in izpiranje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

neja -> Čepki v ušesih in izpiranje (7.6.2005 21:40:12)

Moja Neja ima v petek izpiranje ušes ker ima noter čepke od ušesnega masla. Kar malo me je strah, kako bo to izgledalo. Ima katera kaj izkušenj s tem oz. s svojimi otroci? Mislite, da je to boleče?
Danes ji je pri kopanju iz desnega ušesa padlo kar nekaj tega trdega masla ven, tako da upam, da je bilo vse in da bo za čiščenje potrebna samo ena uhica.

Če katera ve, kako to izgleda, mi naj prosim pove, da jo vsaj malo poskusim pripravit, pa še sebe poleg:)

LP:)

ciciban -> Čepki v ušesih in izpiranje (7.6.2005 21:48:24)

Brez skrbi-ne boli-je pa malo neprijetno kak dan dva za tem-obcutek,kot da bi imel vodo v usesu.

To samo curk vode spricne s posebno pistolo v uho in to je vse.

mtd -> Čepki v ušesih in izpiranje (7.6.2005 23:24:29)

ja, meni so to tud delali, ko sem bila mala, pa je tak hladen občutek, ni glih fajn, sam nič ne boli, pol pa super sliiišeš
ni nič hudega, sam pazi, da se polne prehladi v uhice, ker bodo mokre
srečno in lp

neja -> Čepki v ušesih in izpiranje (7.6.2005 23:57:11)

Uf, hvala za odgovore......sta me kar potolažile:):).

LP:)

AnBan -> Čepki v ušesih in izpiranje (8.6.2005 7:01:34)

Sporoči kako bo...našega tavelikga tudi čaka to:(!

tesa -> Čepki v ušesih in izpiranje (8.6.2005 7:45:55)

Joj men je pa to zgledalo ful grozno:zmeden: Sem morala peljati na izpiranje obe hčere, ko sta bile še male. Ne vem ali je sedaj še vedno tako, ampak takrat so z eno veliko šprico s curkom tople vode špricali v uho. Prej je namazal z enim oljem,da se je razmastilo in smo morali počakati nekaj časa. Potem pa špric in če ni šlo lepo ven, še enkrat. Uf zgledalao je grozno:( Ampak bolelo ni;)
Je pa res, da se ne smejo uporabljati navdne palčke za ušesa, oz. lahko čistiš samo okrog, ker kar hitro potisnemo umazanijo v uho in ne ven:zmeden2:
Smo bile kregane, da jih sploh uporabljamo.

neja -> Čepki v ušesih in izpiranje (8.6.2005 9:57:24)

Bom sporočila kako bo. Kar pa se tiče čiščenja z palčakami, ji nikoli ne čistim prav v uho, ampak vedno samo malo od zunaj. Jaz mislim, da se ji je zaštofkalo, ker si non-stop rivle prste v ušesa:zmeden2:. LP

Anja -> Čepki v ušesih in izpiranje (8.6.2005 22:20:33)

Ojla, moja se je režala ko koza, ko so ji to delali. Je doktor mislil, da se joče, ona pa njemu: veš kak je fajn :) daj mi še drugo (ker je mela samo za eno sprat)

Zdaj se pa nekak ne morem odločit za operacijo mandljev....hmmm

sporoči petkovo dogajanje, pa še to me zanima, če ti bojo predlagali odstranitev mandljev...

Anja ( neodločna) :)) :)

Stran: [1]