pety78 -> RE: Do kdaj redni študij? (15.9.2009 14:25:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: piko12 IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: piko12 Jaz sem zaposlena, pa reden študent na podiplomcu, ker izrednega pač ni. Z malo iznajdljivosti lahko koristiš tudi bone in take ugodnosti, samo sem prestara, da bi se šla tak šport. Imam pa študentski račun v banki. Edino za delo preko študenta pa ne vem. Pa si bila najprej zaposlena ali si se zaposlila med študijem? Saj za bone pa te študentkse ugodnosti meni dol visi, jaz bi samo rada študij naredila. To službo sem dobila po diplomi, hkrati sem se tudi vpisala na podiplomca. Problem, ki ga jaz vidim je, da ne boš mogla opravljati študijskih obveznosti med službo (razen, če si sama svoj šef), ker zdaj, ko je ta bolonjski sistem je ful stvari obveznih. Najprej se take stvari pozanimaj. Mi smo imeli predavanja od 16h do večnosti, amapk takrat še nisem imela otroka. a te zanima naravoslovje ali družboslovje? Ja, glede časa se zavedam, ampak bomo že nekako stisnili. V službi bi pa zaprosila za polovičen delovni čas. Po moje bo na leto manj blizu enoletnega zneska za študij. Pa še več časa. Kaj pa vem, kaj bi bilo najbolj pametno narediti. Bom letos malo preverila, kak je urnik na tej fakulteti.
|
|
|
|