Pralni prašek za belo perilo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Nasy -> Pralni prašek za belo perilo? (15.9.2009 10:05:58)

Katerega uporabljate? Jaz ne vem, več, katerega bi izbrala-imeli smo Ariel, tistega Pro Zink ali mnekaj takega, ki ima neke rdeče krogce noter, pa mi je uničil nekaj majčk-dobesedno je razžrlo barvo. Tandil mi ni bil bogvekaj, Ava sploh ne nese nič dol- bombažne plenice plenice so ostale zaflekane od kakcev. Dash mi je malo drag[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Torej mi ostane Persil, Luna, še kaj? Trgovske znamke se kr bojim kupit, da ne bom spet metala denarja stran.
Aja, perem pa večinoma belo na 60 stopinj.

pupika -> RE: Pralni prašek za belo perilo? (15.9.2009 12:19:26)

Saj ni dash drag v primerjavi z arielom. Jaz ga kupujem v mullerju, res da je pakiranje samo 1,5kg, stane nekaj čez 5E in imam za 14 dni, če uporabljam samo tega v prahu za vso perilo. Je pa močno koncentriran, tako, da se ga uporablja zelo malo, in ena škatla naj bi bila za 18 pranj. Pa še perilo diši.Sem probala tudi frosh, ariel, persil, dm, pa je dash še vedno vodilni pri meni.

debeluška -> RE: Pralni prašek za belo perilo? (15.9.2009 14:07:46)

Belo perilo peri na 95 stopinj pa nebo nobenih flekcov od kakcev. Če pa imaš samo belo perilo pa lahko daš malo varikine pa gre sigurno dol.  Jaz doma perem belo perilo na 95 pa nimam nobenih flekov, ostalo perilo pa vse na 60 ampak z predpranjem, tako da tudi tukaj dam vse packarije, ki jih prineseta iz vrtca dol.
Prašek pa uporabljam Ariel iz muller-ja(tekoči in v zrnu).
Za belo perilo uporablajm Ariel v zrnu, za ostalo perilo  pa tekoči.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.9.2009 14:23:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

žab*ca -> RE: Pralni prašek za belo perilo? (15.9.2009 16:05:44)

Uporabljala Ariel,Persil,trenutno sem na tekočem froschu,za fleke tudi dajem Venish,perem na 95 st.,pa fleki še vedno ostajajo.Sem čist razočarana.

Urko15 -> RE: Pralni prašek za belo perilo? (15.10.2009 14:06:59)

Do sedaj smo uprabljali Dash, od sedaj pa edino Frosch, ki je BIO in razgradljiv. V Muellerju stane 5.75 EUR za 2 L. Frosch za belo in Frosch za barvno perilo je dovolj močno, da odstrani tudi hujšo packarijo na otroških cunjah.

Stran: [1]