ronja -> RE: kdaj prvic na letalo (15.9.2009 14:30:07)
|
S starejšo ravno tako pri 8ih mesecih, mlajša še ni šla (ima pa ravno zdaj 8 mesecev). Prenesla ej boljše kot pa midva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ni ji bilo hudega, med vzleti in pristanki sem jo dojila, da se ji je pritisk izenačeval, bila je pripeta na moj pas in v mojem naročju, to je p atudi vse. Sva bila pa midva malo crknjena, ker je bilo precej za čakat med enim in drugim letom. Na letališčih imajo zelo različne prakse, ponekod moraš otroka vzet iz lupinice (midva sva jo namreč s seboj tovorila, ker nisva hotela peljat dojenčice brez lupinice iz letališča do hotela, v taksijih jih pa nimajo), pa dajo lupinico na rentgen in mora otrok tudi čez tisto piskalo, ponekod pa dajo lupinico z otrokom mimo vsega skup. Flašk midva nisva nosila, ker se je mala itak dojila - mela sem za vsak slučaj eno sabo v taveliki prtljagi, samo je nikoli nisem rabila. Otroško hrano pa tudi - v veliki prtljagi, tisti dan se je pač samo dojila, saj smo v gl. leteli ponoči.
|
|
|
|