še eno vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> še eno vprašanje (7.6.2005 19:55:26)

no k bomo ravno prvi teden na morju bom dobila menstro. Ker pa jemlem kontr. tablete jo lahko prestavim za 14 dni. A je katera že to prakticirala in kako se je obneslo.
Jest sem 1x za teden dni prestavila, pa ni blo nič narobe, kaj pa 14 dni..

vesnaRR -> še eno vprašanje (7.6.2005 19:58:14)

Pojej dva kompleta brez premora, bo najmanj 'škode', nič komplicirat. Lastne izkušnje;)

Lp, Vesna

Udb -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:00:21)

Tako kot pravi Vesna. Ko poješ eno tablico takoj začni z drugo in jo jemlji do konca! Potem pa normalen premor 7 dni!

Vera* -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:00:49)

Isto kot Vesna,Poskusi.;)

Anonimen -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:03:21)

Isto kot za 14. dni.
Sama sem v 7. letih, kar sem jih jemala, sprakticirala ene trikrat, G. mi je rekla, da ni nič narobe, če to občasno naredim, ne bi bilo pa npr. dobro, če bi jih jemala stalno, brez prekinitev. Občasno pa ni problema. Sama nisem imela nobenih problemov.

SANDY -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:06:38)

uuu super punce....se mi ne bo treba nazaj držat na morju...sej veste česa....mmmmmmmmm to bo rušenje :)-:)-:)-

m&r -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:09:06)

Ojla "žlahtnca".Tud mi gremo drug teden na morje pa mam iste probleme samo,da jest ne jemljem kontr.tablet.Teto bi že mogla dobit pa jo ni.A kera ve kako jo "priklicat"?Lp!Sandy uživajte na dopustu.

SANDY -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:13:29)

oo mačkica!!
Te bolj poredko ujamem tle gor.
Matr, a bo še eno dete privekalo al kako ;)! Če ne pa na Javorniški rovt pa klicat menstro.

Tud vi uživite na dopustu

LP

Anonimen -> še eno vprašanje (7.6.2005 20:14:22)

jaz sem lani vprašala ginekologinjo,ker sem tudi imela take probleme pa je rekla,da je boljše prj prkiniti za en teden potem pa itak dobiš menst. nato pa dalje jemmlješ naslednjo škatlo.ker če nadaljuješ z njimi da ne dobiš menst.si zelo napeta in te napenja mi je rekla.pa sem tak naredila prej prenehala in je bilo v redu.

Stran: [1]