Mina1 -> NOVALAC ACI (7.6.2005 19:34:47)
|
Da še tu postavim vprašanje o Novalacu proti krčkom: Spet problemčki in tako:(: Zgodba se ponavlja oz. smo v začaranem krogu:zmeden:. Iz Aptamila smo šli na Comformil 1, zaradi hudih krčev in napenjanja. Do sedaj nismo rešili ničesar, razen tega, da smo stari dobre 3 mesece. V razvojni, kjer se razgibava naš piškotek in pediatrinja sta rekli, naj probam Novalac Aci (za krčke). Torej sem danes nesla nazaj v Kolinsko zaloge Comformila in na silo kupovala drago špežo. Sedaj pa me zanima tole: Novalac ACI stane v lekarni 1.862,00 sit in to samo 400 g - blazno drago za tako malo dozico. Kje ostale kupujete Novalac, ali ga prodajajo še kje razen lekarne. Bom bankrotirala zaradi tele hrane. Že tako težko gledam piškotka, kako se matra, da je vijoličen od napenjanja in krčkov, potem si pa še kaznovan z drago ceno in tako:zmeden2:. O kakšnih vzorcih ne doha ne sluha. No, prvo flaško smo sicer spili ob joku:((, pa vendar je bolj teknila kot Comformil. Ampak je blazno tekoča tale zadeva, a je to v redu? Prosim za INFO o Novalacu ACI iz prve roke punce moje drage, pa-pa Mina1, ki jo bo vsak čas pobralo od skrbi:(
|
|
|
|