kasso -> RE: Nisem mogla več (13.10.2009 16:22:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blaboma IZVIRNO SPOROČILO: stajerc1 Je hec punce, a ne? Meni je tak, npr. gospa za vikend dela, oba dneva od 7:00 do 19:00. Za ta vikend jaz pospravim cca. 8m drv za zimo v drvarnico, v nedeljo zvecer ko se gospa vrne je otrok stusiran, ima umite lase, je sit. Ce vidi kako kapljico v kopalnici zacne skakat ces, ko mame ni doma je vse narobe. Vrze na sredo dnevne sobe prucko, na kateri si mali umije zobe in zacne kricat zakaj nisva naredila tega, ko sva imela ze toliko casa??? Ali pa se spravljamo spat, gleda koliko casa bo stroj se pral. Ji recem, da naj gre spat pa bom jaz pocakal in dal perilo susit, dobim odgovor da bo ze ona, tak vsaj ne bo pomeckano??? Skratka, odkar je mali star leto dni ne morem doma naredit nobene stvari v redu. Tudi kuhinjsko cunjo bo sla za mano popravljat na stojalo pa jo premaknila za pol centimetra da bo v redu. Je zelo obremenjujoce, malo lazje zaradi tega, ker delava izmenicno in se skoraj nic ne vidimo - ko sva z otrokom sama se lahko sprostim, sicer pa je vedno prisotna zivcnost. Ja, poigravam se z mislijo na locitev, ne mislim bit celo zivljenje najmanj vreden ne glede na to da oddelam precej dela v druzini in zraven tega polnim 3/4 proracuna. kako ze pravijo? Ne zapravljaj zivljenja z nekom ki te ne spostuje... marsikatera se bo našla v tem...in upam da zamislila...tudi jaz sem se, ko mi je mož jasno in glasno povedal... [sm=smiley1.gif] jaz sem tudi mojega krivila za marsikaj, potem pa sem le spregledala in videla, da niti ni v njemu problem, ampak v meni. upam, da tudi vama uspe, da ne boš pobegnil ...srečno
|
|
|
|