spacey -> NOVALAC ACI - samo v lekarni??? (8.6.2005 10:20:35)
|
Joj Mina, meni je tako hudo ko berem tele tvoje poste, še bolj pa za vašega piškotka. :( Bošček mali, kaj mu je to treba?! :(( Pa dej probej še z Hippom, izgubit nimaš kaj...mislim no, upam, da ne bo še hujše. Mi smo tudi menjali kar nekaj mlekcov, preden smo ugotovili da je Hipp najboljši. Najprej smo imeli Aptamil 1, pa ga je napenjalo ko :hudicek: in smo mislili da ima krčke! ..potem smo šli na Novalac AC1, pa ga ni maral, potem smo šli na Beba 1 in ga je po dveh tednih začelo zvijat in je težko kakal, potem sem probala še Humana HA1, pa tako kot je šel not, tako je šel tudi ven! :grrr: No in na koncu smo pristali na Hipp Pre1 in je res super, tako da zdej kakamo 2-3 dnevno brez večjih mučenj in napenjanja. :bravo: Mi kupujemo Hipp v Mullerju, ker je nemški proizvod, vse povsod drugje se pa dobi avstrijskega. Kakšna je razlika ne vem, vem pa da je v nečem, je tekla debata nekaj časa nazaj. Bom probala poiskat, pa ti pošljem link. :) Mi vam želimo da bi se vse skupaj čimprej uredilo in da bi končno zaživeli v miru. Držimo pestke in stiskamo tačke! Res tvoj piškotem malo pridobiva na teži, naš je pravi korenjak (prijatelj mu pravi Liam-Krpan), že zdej pri 2eh mesecih ima čez 6 kg in je dolg čez 60 cm. :ups: Če želiš ti pošljem malo Hippa za probat, za ene par obrokov, da vidiš če ga pije in če mu odgovarja? LP :kuza:
|
|
|
|