Boloćine v 7. tednu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

anajan -> Boloćine v 7. tednu (14.9.2009 20:19:35)

Sem v 7. tednu in v spodnjem delu trebuha, v predelu jajčnikov imam močnejše bolečine, ki se pojavjajo kot špikanje oz. krči (kar težko opošem ker občano tako močno zaboli). Bolečina malo poneha, če dalj časa počivam. Včasih je bolečina tako huda, da komaj stopim (kar malo zašepam).

Ali je katera imela podobne težave? G. imam čez 3 tedne.

Mateja4 -> RE: Boloćine v 7. tednu (14.9.2009 20:22:33)

ja tudi mene so boleli jajčniki, predvsem levi... včas so mi solze tekle. Nič ni narobe, men je rekla G da zarad hormona.

Klarica123 -> RE: Boloćine v 7. tednu (14.9.2009 20:23:52)

Jaz sem sicer v 9t,  ampak sem tudi tu in tam začutila takšno špikanje v predelu jajčnikov in spodnjega dela trebuha. Je normalno....

Če pa bolečina traja več kot 1 uro skupaj, potem pa obišči ginekologa prej kot si naročena. Nič ne škodi takšen vmesen obisk

Onasiss -> RE: Boloćine v 7. tednu (14.9.2009 21:20:21)

To je normalno... Telo se pripravlja na nekaj "novega". Pa ne potrebuješ delat panike razen, če krvaviš....

tassika -> RE: Boloćine v 7. tednu (14.9.2009 21:22:09)

Mene je špikalo do 12t potem pa so se začele bolečine raztezanja, zdaj pa me spet špika. Vse je normalno, spij kakšen magnezij, pomaga, vsaj meni je g. to priporočala in ga pijem še sedaj. Če pa je bolečina topa in so krči potem pa takoj na pregled.

Bojana82 -> RE: Boloćine v 7. tednu (15.9.2009 8:48:47)

Ja, to je čisto nekaj normalnega......meni je G rekla, da hormoni delajo svoje! In kot je že tassika napisala pojdi v lekarno po magnezij, ti nebo škodil ampak samo pomagal! Jaz ga pijem že od začetka nosečnosti po nasvetu ginekologinje!

anajan -> RE: Boloćine v 7. tednu (15.9.2009 17:00:52)

Hvala vsem za odgovore. Ste me zelo pomirile. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]