bebii -> zrediti se (14.9.2009 19:53:15)
|
Živjo, Ma saj ne vem, če se vam na tej temi to sploh zdi problem, ampak meni je in to kar velik. Imam problem s tem da sem presuha (170 cm/53 kg) in se ne morem zredit, bi se pa zelo rada vsaj kakih 5 kg ali še več, pa ne gre. Jem normalno, ne pretiravam ker ne morem pojest ogromnih količin hrane naenkrat pa verjamem d atudi tiste ki imate problem s previsoko težo pojeste isto ali celo manj kot jaz, ker sem to že večkrat videla in ljudje kar verjet ne morejo da jem normalno sigurno celo več kot marsikatera ženska ki se bori z odvečnimi kg. Torej, ne premaknem se s te teže, shujšam hitro, predvsem če sem pod stresom in slabše jem, se takoj pozna, kontra pa ne gre. Ima katera kako idejo, izkušnjo... aja, še to; ko mi kdo reče joj kako si ti suha, kaj nič ne ješ... mi je zelo hudo , ker jaz bi rada imela kak kg več, pa ne gre. Isto boli kot če bi imela 30 kg preveč in bi mi kdo rekel joj si debela, takih komentarjev pa ne vem če je prav pogosto slišat, tudi če je kdo debel ker bi ga s tem mogoče užalili, če si suh si pa kao sam kriv za to .... hvala vsem ki skušate pomagat. lp
|
|
|
|