|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najprimernejši lonček
14.9.2009 17:18:44   
PC Baby
Kateri menite, da je najprimernejši lonček (ali kozarček, ali karkoli) za pitje za otroka, ki nikoli ni imel flaše? Polno se je dojil, zdaj bomo pa začeli uvajat GH. Kakšne so vaše izkušnje v podobni situaciji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najprimernejši lonček
14.9.2009 18:03:09   
Hope2
Boš mogla sprobat, ni druge, mogoče ga sploh ne bo maral, lahko pa takoj začneš s kozarcem

Mi imamo nubyjevega, sprva se je malo matral, ampak sme vztrajala in se je navadil

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2009 18:29:26   
Katy78
Moj je sicer bil na flaši, kupila pa sem mu tisto novo varianto od Nuk-a. Je v bistvu cucelj, ki paše na flaško, obliko pa ima v obliki kljunčka, tako kot magični lončki. Sem govorila s prodajalko, pa je rekla, da ful pohvalijo, ker je cucelj mehek in se lažje navadijo, ker kljunčki pri mag.lončkih so bolj trdi. Naš je kakšna 2 dni malo čudno vlekel in cucelj samo grizel, potem se je pa navadil. Zdaj ko nima več težav, mu bom počasi kupila magični lonček.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2009 10:07:00   
PC Baby
Naš sploh ne more pogruntat ne Aventovega ne NUKovega. Vleče, vleče pa nič. Je pa res, da tudi ko sem jaz probala gre res teško ven!

Sem pa ravno prebrala na enem drugem forumu, da so mamice navdušene nad novim lončkom od Tomee peepeja, ker teče ven z lahkoto in vseeno ne poliva. Pravijo, da so malčki prej premalo spili ravno zato, ker je tako teško ven teklo, zdaj pa pijejo brez problemov.

Bom sprobala še to.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2009 16:26:16   
vanilla
Mi imamo Nuby lonček - tak kot cucelj, mehek, vendar v obliki kljunčka.

Pa ko ravno govorite o teh različnih kljunčkih gor... Ker eni so bolj trdi, drugi tak mehki kot navaden cucelj... V čem je fora oz. razlika? Kateri bi potem bil načeloma boljši, da se kmalu navadijo pit potem tut iz kozarca oz. da je prehod lažji?
No, to me čist informativno zanima, ker drugače je itak na flaši, ker ne dojim, ampak me je pa vedno zanimala ta razlika med "magičnimi lončki" in njihovimi kjunčki in cuclji.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2009 17:37:39   
zmajaz
Naša ta prva je bila do 6. meseca izključno dojena, flaške niti slučajno ni marala, aventov lonček za piti je pa takoj sprejela. Ta drugi pa obožuje flašo - 1 mesec po tem, ko sem mu začela dodajati AM, se sploh ni hotel več dojiti. No ta pa ni navdušen nad aventovim lončkom. Tako da vsakemu otroku paše kaj drugega - moraš pač ugotoviti, kaj. 

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2009 11:47:48   
Žaži
Nubby je bil prvi lonček in je šlo super, nato pa Aventov magični s trdim nastavkom.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2009 11:52:38   
gajka
Pri nas je edina palila flaška, ki ne poliva, iz Mullerja, njihova znamka (Baby Beauty), za njih jih pa sicer dela Nuby (to je pa na flaški napisano).user posted image To je bil moj obupan zadnji poskus, pa še daleč najcenejša je bila. Škoda, da sem prej zmetala denar stran za razne Aventove, Nukove in druge flaške...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?