Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 14.9.2009 17:17:35
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
A se lohk prijavimo tudi tiste, ki nimamo otroka v trebuhu????
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 14.9.2009 18:08:31
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA A se lohk prijavimo tudi tiste, ki nimamo otroka v trebuhu???? glede na tvoj avatar, garantirano zmagaš
|
|
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 14.9.2009 19:05:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, po treh otrojih, in nič trebušnjakih....garant zmagam....
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 19:18:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 14.9.2009 20:51:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
a zdej mi to poveste, jz sem pa že glih 3 tedne brez trebuha, ah, šit, no! Kaj pa je glavna nagrada? Ah, ne mi povedat, bolš da ne vem...!
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 15.9.2009 7:17:38
|
|
|
|
srki
|
Česa vse si še ne izmislijo. Ta mis, una mis,....
|
|
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 15.9.2009 9:40:50
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Česa vse si še ne izmislijo. Ta mis, una mis,.... Pa sej to je ze drugo ali tretje leto. Lani je bila nagrada vozicek .. zdej pa ne vem, a je bil stokke al bugaboo.
|
|
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 15.9.2009 10:22:22
|
|
|
|
mojamura
|
MISS BUŠI 2009 prejme: Voziček Stokke, XPLORY® Spalna vrečka za voziček, Stokke Pajac NLB Vita in prva premija varčevanja za novorojenčke Knjiga Otroci in prva premija za štipendijsko zavrovanje, NLB VITA Uporaba vozila Peugeot 3008 za obdobje 6 mesecev Shranjevanje popkovnične krvi za 22 let privatne banke Biohramba popkovnične krvi SUKI Naravna kozmetika Kjigo podjetja Knjige Itd. Darilni paket “ Bodi lepa in urejena, ko pričakaš novorojenčka” : obrazna masaža, pedikura in manikura, Sunny Studio Majčko Lumpi 1. spremljevalka prejme: Previjalna miza STOKKE ® CareTM Spalna vrečka za voziček, Stokke Pajac NLB Vita in prva premija varčevanja za novorojenčke SUKI Naravna kozmetika Kjigo podjetja Knjige Itd. Darilni paket “ Bodi lepa in urejena, ko pričakaš novorojenčka” : obrazna masaža, pedikura in manikura, Sunny Studio Majčko Lumpi 2. spremljevalka prejme: Stolček STOKKE® TRIPP TRAPP® Spalna vrečka za voziček, Stokke SUKI Naravna kozmetika Kjigo podjetja Knjige Itd. Darilni paket “ Bodi lepa in urejena, ko pričakaš novorojenčka” : obrazna masaža, pedikura in manikura, Sunny Studio Majčko Lumpi
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 15.9.2009 10:25:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
ah..nč od zgoraj naštetega ne potrebujem, hvala, mi že ni več žal
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 15.9.2009 12:40:20
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR IZVIRNO SPOROČILO: srki Česa vse si še ne izmislijo. Ta mis, una mis,.... Pa sej to je ze drugo ali tretje leto. Lani je bila nagrada vozicek .. zdej pa ne vem, a je bil stokke al bugaboo. Al pa če je že pet let, mnenje je isto.
|
|
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 15.9.2009 14:14:33
|
|
|
|
Hope2
|
Nagrade so pa lepe, tako kot bušiji
|
|
|
|
RE: Prijavite se na miss Buši 2009! 17.9.2009 18:08:25
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Organizatorji izbora za Miss Buši so nam sporočili, da so rok za prijave podaljšali do 24.9. 2009 Vabljene!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?