Novorojenčki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Novorojenčki (7.6.2005 15:28:30)

Zanima me če v imajo v porodnišnici novorojenčki kapice gor ali ne. Slišala sem že, da se zgodi da zmanjka oblačil za dojenčke in bom za vsak slučaj še kaj svojega sabo vzela. Ne vem pa ali imajo kapice ali ne.

Hvala za odgovore.

LP S

Anonimen -> Novorojenčki (7.6.2005 15:40:42)

Pri nas jih imajo in nikoli ni ničesar manjkalo. Če sem rabila kaj za preoblečt nikoli ni blo problema.

Maxica -> Novorojenčki (7.6.2005 15:43:56)

Jaz sem rodila v Postojni in je bilo tudi vsega dovolj. Kje pa ti nameravaš roditi?

Jančika_ -> Novorojenčki (7.6.2005 15:52:12)

V Celju jim ne dajejo gor kapic. Mogoče pozimi, tega pa ne vem.:zmeden: Poleti in spomladi vsekakor ne.

rozi81 -> Novorojenčki (7.6.2005 15:54:47)

V Ljubljani, sam sem slišala že vse možno.
Da je zmanjkal majč, pa da je zmanjkal hlačk itd. Sej verjetno je vse naložen ampak me nič ne stane če vzamem eno mako majčko in ene hlačke sabo. Za kapco pa nisem bila prepričana ali jih imajo ali ne.

Lp S

Margareta -> Novorojenčki (7.6.2005 15:55:04)

Kje pa bos rodila? V ljubljanski porodnisnici ne dajejo kapic na glavo. (pa tudi ni bilo potrebe) Drugace sem pa jaz s seboj vzela samo dudo in par otroskih nogavick. So imeli vse kar si rabil.:bravo::bravo::bravo:

StBarbara -> Novorojenčki (7.6.2005 18:26:07)

Sem rodila v po lani poleti_ni se mi zdelo da bi jim manjkala oblačilca; naš :duda: kapce ni imel

Teni_ -> Novorojenčki (7.6.2005 18:57:06)

Rodila sem decembra v MB, pa ni imela kapice.

LP,
Mojca:nosecka:

Anonimen -> Novorojenčki (7.6.2005 19:28:30)

Jaz sem rodila januarja v KR in so imeli kapice gor samo med transportom po hodniku.

snežinka * -> Novorojenčki (7.6.2005 19:55:13)

Sem rodila pred 6 leti in pred 14 dnevi, pa niso imeli kapic.Zaj jih ne rabijo, pozimi pa kurijo.Za domov pa jo rabiš.

mehurčica -> Novorojenčki (7.6.2005 20:13:36)

Se kar pod snežinko podpišem.

špelin@ -> Novorojenčki (8.6.2005 11:30:17)

Rodila sem v LJ pred 6. dnevi - kapic ne dajejo na glavice. Oblačilc je bilo dovolj, so pa imeli (čez vikend) stisko s tetra plenicami in spalnimi srajcami. Cimra je imela dojenčka, ki je noro bruhal, zato so ji nosili plenice za brisanje od doma.

Če si bolj lačne sorte, naj ti obiski prinesejo kaj za jest, jaz sem bila namreč kar naprej lačna, zajtrk je prispel šele ob pol devetih, poleg tega se mi je zdelo, da so bili obroki majhni. Za moje pojme ;)

:rozica::rozica::rozica:

Bina01 -> Novorojenčki (8.6.2005 12:07:49)

Rodila sem 2 meseca nazaj v LJ pa kapic niso dajali. Tudi oblekic, pižam in brisač je bilo dovolj.

Glede hrane pa se strinjam s Špelin. Grozno zanič in zelo malo.:( Pa sem hodila dol po kukije in mafine.

Margareta -> Novorojenčki (8.6.2005 15:04:23)

Jaz pa v Ljubljanski porodnišnici nisem nikoli vsega pojedla:(, tako da sem si napitke prelivala in spravljala za kasneje:bravo:
ko pa sem odhajala domov sem imela cel predal kruha:zmeden:,
je pa res, da nisem imela nobenega apetita.:(

Annny -> Novorojenčki (9.6.2005 0:51:06)

Na Jesenicah nimajo kapic.
lp

Stran: [1]