Za nas (237. nadaljevanje)... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

larisa -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 15:00:50)

Punčare moje drage,

komaj najdem čas da mal pobegnem in kaj preberem ampak napisat je pa že skor nemogoče.

V bistvu sploh ne vem točno kaj se vse dogaja na
rr-ji ampak vidim da smo se kar malo razgubile.
Anitka je mal popustila pri pisanju, Astra se mal trudi ampak je tud bolj :kuza:, pika ga itak sam mal pihne pa uide...:bravo:;), anadejka se tud skriva, ema mal pokuka pa se skrije,....koala, gea sta itak ušli čist nekam v daljave,.....v glavnem skoraj se ne ujamemo več da bi se kej pomenile, ne,...

Pia še malo pa bo...:bravo::bravo::bravo: A se kej veseliš, a te je kej strah poroda?

Tinkamiška ti pa kar doma uživaj....še za nas v službi!!!:rozica::rozica:
Vse naše srečke :nosecka: čuvajte se v teh dneh ko ga vreme biksa in se bo ohladilo, da ne staknete kakih prehladov!!!:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

Mene pa že par dni zeza rjavi izcedek, ki je čist prezgodnji za M in zgleda da sem se ga nlezla od Anitke:((:((:((

pozdravljam vas in moram šibat!!!:rozica::rozica:

koala -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 15:08:20)

Hojla!
SE opravičujem, ker se ne oglasam redno, a sem polno zaposljena z izdelovanjem konfetov za goste na poroki. Pa še zadnji detalji, pa frizerka, pa maskerka,..........

Pa zdaj trenutno nimam kaj pametnega povedati, ker se pri meni nič ne dogaja.

Uživajte!

:zaspan::muca::zaspan::muca::zaspan::muca::zaspan::muca:

Anonimen -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 15:30:40)

weila deklice!
Danes je tak dan, samo za stiskat ;)
Včeraj sem z nasmehom na obrazu rekla: "Zdaj bova pa prav vsak dan :sloncek: in prinesi lubrikant iz lekarne, ko boš šel domov!"
Kako sem se smejala, ko ga je res prinesel :)
No in takšna je naša misija "nemogoče". Nemogoče je mogoče. Nič nam ni hudega :) pa še radi se imamo :)

trikrat hura :bravo: za :roza::modri: in naj se vsem nam pokažejo v kratkem!
:metulj:

Mijavček -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 15:53:36)

Ojla, se še jaz malo oglasim, ko ravno nimam kaj počet...
Čakam mojega, da greva u šoping za njegovo poročno obleko.
Koala kje se pa vidva poročita? Kok si pridna, sama delaš konfete... jaz sem se spravila sama delat vabila za dekliščino in za poroko, pa zahvale bom tud sama naredila, samo za konfete pa ne vem, če mam dovolj časa in predvsem volje, ... je kar zamudno.
Lep dan še naprej (pa kaj, če dežuje) :)
Mijavček:muca:

Gea1 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 15:54:09)

Da še jaz malo pokramljam, čeprav nimam prav veliko časa. Gužva v službi, pa še preurejanja stanovanja se nekaj lotevama. Pa dopust planirava ... Pa non stop neki pikniki in sestanki...
Pri meni drugače nič novega. Kar vseeno mi je ratalo, če povem po pravici. Mislim si, da če ni usojeno pač ni. Sem čist nekam odklopila in prav malo mi je zadnji čas mar ali bom sploh kdaj :nosecka:.
Sem čisto v druge stvari padla, zato pač tudi nimam kaj veliko za pisat tukaj gor.
Na tihem celo razmišljam, da bi z delanjem :duda: vsaj za pol leta prekinila. Dost mam že vsega tega sranja in ni mi ga treba prenašat, ker nikjer ne piše, da ga moram!
Vidim, da tudi ostale nimate več kaj veliko za napisat. Vsaj ta stare ne.
Koala superca :bravo: te tvoje priprave in komaj čakam dan, ko jih bom imela še sama. :sloncek:
Larisa :( zdaj pa še tebe tale izcedek matra. Ne moreš verjet. No sicer pa boš tako videla, če se bo ponavljal. Pol je mogoče boljše da greš do G.
Kje pa je kaj naša Anitka? :zmeden2: Je čist odklopila. Bravo punca! :bravo:
Astra ti pa le poročaj, kakšen bo rezultat tvojega prvega postopka. Mogoče pa zapadeš v procent srečnih.
Kako pa kaj nosečke? Pia, Tia, Bambi, Tinkamiška?
Vsaj vroče vam ni, ko ga vreme tako fiksa, da je kaj.
Tukaj je bila dopoldan pravo neurje, toča in je lilo kot iz škafa.

Lepo se imejte na tale nič kaj poleten in deževen dan! :kuza:

Anitka -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 16:45:14)

Hojla!

Evo mene. Se spet malce oglašam. Ne bit jezne name, če se zadnje čase malce manj oglašam. Preberem vedno skoraj vse, le pišem malce bolj poredko. Seveda pa veliko mislim na vse vas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ja tole vreme pa ni meni čisto nič všeč. Imam dosti raje sonce in vročino. Upam, da ne bo tako celo poletje, ker ne mislim 14 dni na :morje: v puloverjih laufat naokrog.

LARISA upam, da se res nisi nalezla tega izcedka od mene :(:(:(:( in da bo le-ta hitro minil. Pa seveda :miska::miska::miska::miska::miska: da bosta prav kmalu izvedela lepo novičko.

Ja naša KOALCA je pa v veselih pripravah. Ti kar verjamem, da nimaš kaj preveč časa, saj se big day z veliko naglico približuje. Le glej, da si vzameš čas vsaj za prehrano, da nam ne boš shirala;)

UnderEja :bravo::bravo::bravo: le tako naprej in upam, da se vajina misija "nemogoče" kmalu poplača z :roza::modri: In je nabavil v rdeu lubrikant, če nisem preveč radovedna?:ups::)-:ups::)-

MIJAVČEK ti si tudi pridna. Joj kako lepo, da se vse tako pridno pripravljate na poroko:bravo::bravo::bravo:

Hej GEA 1 ti si se pa tudi fajn skulirala. Saj je prav tako. Bo potem toliko večje presenečenje, ko boš ugotovila, da M kar naenkrat zamuja. In kam jo bosta mahnila na dopust?

ASTRA testerčke bom dala jutri na pošto in upam, da ti prinesejo srečo. Jaz že nestrpno pričakujem javljanja BIBE 77.:miska::miska::miska:

In kje ga martinčka naša PIKA 74? Verjetno v teh dneh pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Pa naše :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: TIA, BAMBI, PI, TINKAMIŠKA, A&T ..............?

KORNELIJA in kakšno je stanje pri tebi?

Zaenkrat bo to z moje strani dovolj in se beremo,

Anitka:pika:

Kornelija -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 21:17:45)

Hay!

Me veseli, da ste nekatere tako vesele in optimistične v tem grdem vremenu.:bravo::bravo::bravo:
Jaz pa sem že tako zmešana kot tole vreme, moje :hudicek: še vedno ni čeprav bi naj prišla že 24.5, testi negativni, mene pa mučijo čudni znaki ( slabosti in povečan vonj, vse mi "smrdi":)- ) Tako sem sedaj zatežila sestram, da so me naročile v petek na pregled pri mojem G:bravo: No in sedaj komaj čakam petek, da si bom na jasnem, kaj me muči, mogoče vse dela psiha?

Najboljše, da končam in vam neham težit,kajti do petka bom tečka, zato pa vsem dekletom želim, da 100 na uro uživate v rečeh, ki si jih želite početi:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Kornelija

Anitka -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 21:21:20)

Hej Kornelija, upam, da je to to in da nam v petek sporočiš lepe novičke o pričakovanju :duda::duda:
Ja pa še to - dovoljeno ti je biti tečka v teh dneh, zato se le oglasi.;):rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 21:47:34)

Antika! Glede na to, da še nikoli prej nisva lubrikanta uporabljala, je prinesel odličnega. Brez vonja, ni spermicidni :)zadeva nič ne peče, skratka, kot da je ni, je pa učinkovita :)-:)-:)- Firma Johnson&Johnson, kupil v lekarni.
In zdaj ko ga imava, ga je treba pa uporabljat in se prav nič ne pritožujem :)
Astrolog mi je pred davnimi leti napovedal, da bom rodila leta 2006, torej nimamo več ogromno časa za eksperimentiranje :ups:

Anitka -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 22:10:39)

UnderEja torej veselo na delo, a ne?:)-:)-:miska::miska::miska::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Leto 2006 je tvoje!!!!!!!

emaa -> Za nas (237. nadaljevanje)... (7.6.2005 22:26:32)

Živjo punce,
bi se že kaj oglašala, pa ni blo časa, spalnico montiramo, pa je šele zdaj tišler odšel. Včeraj je pripeljal skoraj zdnje kose, pa sem že takrat hrano štimala (kanelone, francoska solata), ker sem vedla, da danes ne bo časa. Danes sem bla dopoldne službeno na Rijeki, pridem domov, smo pa že spalnico sestavljal. Mora pridet še v četrtek, ma še postljo za skupaj dat, pa eno nočno omarco mora za 2 cm skrajšat, ker ne paše noter, pol bomo pa lahko postlo, oz. splanico krstil. To mojga najbolj grize, ker kolkor čutim, bo :hudicek: točna, saj me je dons cel dan trebuh bolel za znoret, prav krči hudiča. Pa naj bi coprnica že v četrtek pršla, bomo vidli, če bomo še kaj krstili.

Je pa blo pa fino, sem rekla, da mal pokukam, če je RR že preden grem spat, pa vidim, da ste že vse tle.
Ko bo splanica fertik, bom pa poslikala, da boste vidle zakaj vas zanemarjam:)-.

Fajn bodte, nenosečke, da boste kmal noseče, nosečke pa pridno skrbte za pikice:rozica:

anadejka -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 8:10:15)

No prau no se bom pa še jest kle mal oglasla.Kaj naj rečem jest sem delanje :duda: kar mal odmislila za neki časa.Imamo zdej preveč dela z zidanjem in sem dostkrat full utrujena.Vedno bolj pa se bliža tudi 10.september ko se poročiva in to tooook komi čakam:bravo:.Oblekco že imam zdaj iščem samo še čeveljčke.Po poroki upam da bo čas tudi za hanimun,ker si počitnic prej ne bova mogla privoščit,niti finančno niti časovno.Zidat smo začel 1.maja in najkasneje do konec avgusta mora bit hiška pod streho:) in tut bo:).
V jeseni pa naju čaka IVF in upam da bom še letos lahko božala bušita.

Lep pozdrav vsem puncam in imam predlog,kaj če bi se spet kmalu dobile na kšnem srečanju,kot zadnjič v MB.Ampak tokrat nekje bližje,nekje na sredini.Lepo bi bilo če bi bile zopet tako ali pa še bolj številčne:bravo::bravo::bravo:Kaj praute a?;)

Lepe pozdravčke........andrejka:rozica:

pika74 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 8:21:00)

Hojla bejbike :rozica:

Jst sm spet doma - sm bla par dni na Dunaju.Zdej pa spet pouhn dela :(.

Šibamo :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Dijo
:sloncek:

anadejka -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 8:21:54)

Še eno vprašanje,a mogoče katera ve kako je z Nann???Jest jo pogrešam.Nazadnje se spomnim da ni bila preveč uredu:(???Upam da se jo pikica še drži in sta obe zdrave:angel::angel::angel:!!!

A kera ve:(

Špelka -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 8:28:50)

Kukr jest vem, je Nannn v redu (včasih mal pokukam na prvič noseča ;) - v upanju da se kej nalezem :)-:)-:)-).

pupika -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 8:52:05)

Punce vidim, da ste vse dobre volkje in polne pričakovanj. Jaz pravim, da bo letošnje leto kar dobro leto.
Sedaj sem se pa tudi jaz začela spraševati, kdaj bomo imele to srečo občutiti vlogo mamice: Mojim sošolkam pa je uspelo kar v prvem poskusu, kljub temu, da so začele delati kasneje kot jaz, ena ima že eno lepo punčko, ena pa je zanosila. Toda jaz pravim, da bo tudi nam uspelo, samo vprašanje časa je, zato se pustimo presenetiti.

Anadejka, do kam ste prišli z vajino hiško. Midva sva upala, da bova junija že začela zidati, pa se bo vse skupaj malo zavleklo, ker so letos zidarjji tako zasedeni, da ne morejo prej kot julija. No jaz upam, da bo bila hiška do oktobra pod streho. Sedaj moramo uredit še priklop elektrike in vode, potem pa bomo veselo delali naš bodoči domek.

Ta mesec smo šli spet v nove boje in upam da me kar hitro ena mala :duda: preseneti. Včeraj sem imela takle bolečine v jačniku, da se komaj hodila, sem si pa zračunala, da naj bi bila sedaj enkrat ovulacija. Sem opazila, da me po abraziji vedno v času ovulacije jajčniki tako bolijo, da moram par uric samo preležati.

Pupike mejte se in zunaj nam je posijalo sonce, sonce sreče.

Pia73 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 10:03:38)

:rozica: Pozdravljene drage moje! :rozica:

Moram povedati, da ste me kar ganile, ker se spomnite name. To res dobro de. Midva z :duda: sva v redu, bolj ali manj seveda. Sedaj sem doma in mi nič ne manjka edino kar je, da imam kvečjemu kaj preveč,.. :)-:)-:)- Sem tak :sloncek: bo Pika74 povedala, ko me je videla 2 dni nazaj,... :)-:)-:)-

Ena me je spraševala, če me je strah poroda, pa sem malo razmišljala o tem,.... Ne, mislim, da me ni,... Če sem čisto iskrena še zdaj na trenutke ne morem verjeti, da me v kratkem čaka taka velikanska sreča in porod se mi zdi trenutno nekaj res abstraktengea. Čeprav po drugi strani, ko se spomnim na prvič,...... Ne, ne bom tako razmišljala,.... Prvič sem prebrala vse kar mi je prišlo pod roke, šla v materinsko, sedaj pa nič,.... Saj sploh ne vem, če bom znala dihat,.... Eh, mi bodo že pokazali. Saj prvič tudi nisem nič odnesla od materinske šole,....

Drage moje, jaz si res želim, da čimprej ugledate :modri: ali :roza: in vam to res privoščim. Držim pesti za vse čakajoče: :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73

pika74 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 10:07:17)

Na kratk - Pia73 je ena fajn simpatična nosečka :nosecka:

aja, pa tinkamiška je tud cort :nosecka:

sva se vidle v pondelk :bravo::bravo::bravo:

Pia73 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 10:18:55)

Pol pa svizec zavije čokolado,...... :)-:)-:)-:)-:)-

Priznajte, da je tale Pika74 zelo prijazna,... :bravo::bravo::bravo:

pika74 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 10:20:57)

tiho ti tam :)-:)-:)-:)-:)-

Pia73 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 10:24:08)

Saj veš, da to ne gre,... :)-:)-:)-

Si pozabila pri meni tisto malo knjižico o poroki, ti jo pošljem.

pika74 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 10:32:34)

ajoj :zmeden:

če se ti lub, pa dej. (HVALA)

Jst ti pa v zameno kšn krof pošlem :)-:)-:)-:)-

tinkamiška -> Za nas (237. nadaljevanje)... (8.6.2005 18:50:29)

Helouuu:)

Pika res si me ornk presenetla s svojim prihodom v CE:bravo::bravo::bravo: sem bla zlo vesela in človek se kr naleze tvojega nasmeha, so mi še cel preostanek dneva lezla usta narazen:)-:)-:)- Kako pa si? Sem taka radovedna danes, no sej boš sama povedala:)

Danes sem se cel dan potikala okoli, sem bla pri frizerju in sem spremenila svoj look:)- Zdej moram pa mal delat za računalnikom, pa se mi ravno ne da...pa taka zrihtana sedim tu zraven:)-:)-:)-

Vglavnem mislim na vas in sej veste...:miska::miska::miska: za vese!

Tinka

pika74 -> Za nas (237. nadaljevanje)... (9.6.2005 9:29:30)

Ojla tinkamiška :love:

hja evo mene - včeri pršla !"#$%&/()=?*:hudicek: na 30. dan :((:((:((

ok šalo na stran. Ne sekiram se. Sm misnla, da je ratal, pa sm bla kul in na konc je pršla teta 8).

Life goes on.

Gremo naprej - novim zmagam naprej :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

zdele je en dobr komad na radiu : hey bejbe.. if yul bi maj gel oooooo heeeeeeeehej bejbe (a veste una iz dirty dancing :metulj:.

kjut

zdej pa šibamo naprej delat - baj baj

:rozica:

Stran: [1]